Signerte for tre nye år

Per Morten Haugen, sportssjef i MFK, hadde dette å si til den positive nyheten:

– Vi er veldig glad for at en av klubbens mest lovende spiller ser for seg videre spill i Moss FK. Niklas er en spiller som alltid gir 100 prosent for klubben i sitt hjerte. Han er utvilsomt en spiller som vi mener og tror vil kunne utvikle seg videre som A-lagsspiller i Moss Fotballklubb.

Niklas Heia selv er kjempe positiv til dette med å forlenge kontrakten med MFK.

– Det var et enkelt og greit valg for min egen del. Jeg ville fortsette i Moss Fotballklubb. Uansett utfall etter denne sesongen så vil jeg spille med MFK-logoen på brystet de neste tre sesongene, og jeg gleder meg stort allerede, sier han.

– Siden klubben også er villig til å satse videre på meg, så viser jo det at jeg har gjort noe riktig selv. Kombinasjonen med å studere jus i Oslo på dagtid og trene med MFK på ettermiddag/kveld passer meg utmerket, sier Heia.


Niklas Heia til høyre i bildet som er tatt under bortekampen mot FFK tidligere denne sesongen.

                                                        (Foto: Alvin Holm)


Tre poeng i sikte


Søndagens bortekamp mot Tromsdalen står øverst på tapeten for Heia og resten av A-laget nå.


– Vi har dårlig statistikk mot TUIL de siste sesongene, så er det på høy tid at den barrieren nå blir revet for godt. Jeg har stor tro på at vi skal reise hjem fra Tromsø med samtlige tre poeng i bagasjen, runder Niklas Heia av.