Signér opprop for Melløs Arena her !

Dette er et opprop startet av medlemmer i Kråkevingen:

Den 23.juni er det bystyremøte i Moss og fremtiden til Moss Fotballklubb skal avgjøres.
Skal vi ha et topplag i Moss, med Rosenborg, Brann og Vålerenga på besøk, eller skal vi la politikerne votere oss ned i 2.divisjon og spill mot kjemper som Mjøndalen, Strømmen og Valdres?


 


Det er ikke bare MFK’s fremtid som står på spill, men også hele Moss bys flaggskip som forbilde for alle unge og fremtidige fotballtalenter. Skal vi tillate at våre beste talenter heller forsvinner til klubben lenger sør i fylket fordi politikerne ikke ønsker å bidra? Skal toppidretten og Wang forsvinne samme vei?


 


Mossingene har vist at det er fotballinteresse i Moss når rammebetingelsene er på plass. Over 9500 tilskuere mot Sandefjord i 2005 og over 10000 tilskuere mot FFK i 2003 beviser det.


 


Klikk deg inn på opprop.no og signer et rungende JA til at MFK skal fortsette å være byens største kulturinstitusjon. Si JA til ny stadion, si JA til spill i tippeligaen og JA til at MFK banker FFK på ny stadion for fulle tribuner i tippeligaen i 2009.


 


Signer oppropet her:


 


 


http://www.opprop.no/opprop.php?id=mossfk

I skrivende stund er det nærmere 500 signaturer på plass, men vi håper å kunne bli mange, mange flere, slik at vi kan vise politikerne i Moss at det er mange som ønsker et nytt stadion i byen velkommen.
Selv om du ikke ønsker å signere oppropet, så kan du når som helst gå inn på linken over for å følge med på hvor mange som har signert oppropet.


 


OBS! Send gjerne denne mailen videre til alle du kjenner som har et hjerte som banker for Moss Fotballklubb!


 


Vi sees på Melløs!

Med vennlig hilsen
Rune Viken