Sesongoppkjøringen er nesten spikret for A-laget

Sesongoppkjøringen er nesten spikret for A-laget

MFK-trener Marijo Jovic har for lengst begynt å tenke på neste sesong og har allerede fått på plass en rekke treningskamper. Og det er så absolutt mot spennende motstandere.

Plassen i 2. divisjon ble sikret for flere uker siden og det har gitt trenerteamet muligheten til å se framover mot 2020-sesongen. Hovedtreneren har vært i dialog med flere klubber og avtalt mange interessante kamper i oppkjøringen.

– Vi ønsket å få best mulig motstandere. Før denne sesongen hadde vi ikke anledning til å få de motstanderne vi ønsket, men vi er i en annen situasjon nå. I den kommende oppkjøringen får vi vesentlig tøffere kamper og her vil vi få klare svar. Vi skal jobbe med vår identitet på banen, forteller Marijo Jovic, som også håper å spikre én kamp til:

– Vi venter på svar fra én klubb og det vil eventuelt bli den siste. Vi skal ikke ha flere enn ni kamper, tilføyer Jovic.

I tillegg til disse matchene, får også MFK besøk fra den amerikanske fotballklubben PSC Soccer mandag 18. november. Det blir dermed den siste kampen i 2019.

Men før den tid gjenstår to kamper i serien. Først til lørdag borte mot Sola, før året avrundes hjemme mot Levanger på Melløs stadion.

 • Her er oversikten over treningskampene i oppkjøringen:
  24. januar: Bærum-Moss FK (Sandvika stadion, klokken 19:00)
  1. februar:
  Vålerenga II-Moss FK (Valhall)
  8. februar: Moss FK-Kvik Halden (Usikkert hjemme eller borte)
  22. februar: Kongsvinger-Moss FK (Gjemselund stadion, klokken 19:00)
  7. mars: Moss FK-FFK (Usikkert hjemme eller borte)
  14. mars: Kjelsås-Moss FK (klokken 12:00)
  21. mars: Sarpsborg 08-Moss FK (Sarpsborg stadion)
  28. mars: Raufoss-Moss FK (klokken 16:00)

Foto: Alvin Holm

© 2018 Moss fotballklubb   - Web: karlsen-design