Sesongoppkjøringen er i gang!

Du har nå en foreløpig spillerstall på 14-15 spillere, mange nye og spennende spillere er kommet inn. Hva tenker du om spillerstallen du har fått signert frem til nå?

– Vi har jo fått signaturen til flere av de spillerne som var med i Moss FK i fjorårssesongen, men vi har også fått inn flere spennende og gode spillere i erstatning for de som har forlatt oss. Flere av de nye har både tippeliga og Adeccoliga erfaring. Og dette er spillere som jeg forventer skal gi resultater raskt og som skal dra med seg de yngre spillerne i stallen.

Det er planlagt mange treningskamper mot bra motstand, blant annet mot tippeligalag. Er dette bevisst for at laget skal løfte seg og være maks forberedt i god tid før sesongstart?

– Ja, det er ingen hemmelighet at vi ønsker høyest mulig intensitet og kvalitet på treninger og i matchmotstand. Og vi vil være mest mulig forberedt både psykisk og fysisk uansett hvilket lag vi skulle møte, om det heter Stabæk eller Follo spiller ingen rolle. Vi skal være på tå hev til en hver tid og være maks forberedt som lag.

Hva tenker du om 2014 sesongen, er det grunn til å håpe på topp plassering, og hvilket lag mener du er favoritt i tillegg til MFK?

– Målet er selvsagt å kunne kjempe i toppen denne sesongen, og være med å krige om plassen som gir opprykk til Adeccoligaen. Men det krever som sagt knallhard jobbing av samtlige spillere og teamet rundt laget. Vi ønsker jo å vinne hver eneste kamp, og da er det fullt fokus og riktig type trening som gjelder. Det gjelder også å ha riktig innstilling og ikke minst holdninger for å lykkes i dette gamet, der laginnsats betyr ufattelig mye. Og da bør vi være like gode om ikke enda bedre enn det vi var i den fantastiske høstsesongen i fjor.

– Statistikken sier jo at det laget som rykker ned, er storfavoritt til å rykke opp igjen sesongen etter. Men sammen med Moss FK, så er nok Follo, KFUM Oslo, Kvik Halden favoritter, men det blir nok et eller annet overraskelses lag i tillegg som vil bite godt ifra seg.

Du er sikkert like spent og tent på ny sesong, hva kan spillerne forvente seg under sesongoppkjøringen?

– Jeg gleder meg og ser frem til ny sesong og mange harde treningsøkter, blir hyggelig å treffe gutta igjen på Melløs stadion. Det vil bli treninger med høy kvalitet på øktene, noe som igjen skal utvikle hver eneste fotballspiller til å kunne prestere best mulig fremover. Vi trener like mye som andre lag både på samme nivå og i divisjonene over, men vi må hele tiden sørge for at vi selv er bedre trent og forberedt i forhold til de andre lagene som vi møter i kamper, sa en bestemt Arne Erlandsen ovenfor mossfk.no i ettermiddag.