Seriesølv til MFK

Lisleby gjorde jobben sin på hjemmebane ved å slå Askim 5-2. Dermed ble de kretsmestere – selv om MFK har slått dem i to oppgjør i sesongen. I våres vant mossingene 3-0 over Lisleby, og i høstkampen vant Moss hele 7-0.

Sesongavslutningen mot Trosvik ble dessverre av den triste sorten for de gul-sorte. Allerede etter få minutter fikk Trosviks Ola Lønn Jenssen lov til å gå opp i feltet på en corner og styre inn ballen med hodet.  Den gode spillermotoren til Trosvik sørget for ytterligere et mål og la opp til lagets to andre mål. 

Mossingene kom aldri inn i kampen.  De ble for puslete i dueller og presisjonen i pasningsspillet var ikke godt nok. Sander Melheim scoret det som ble et trøstemål.

Dermed ble det sølv på G14.  Men når den verste skuffelsen har lagt seg kan gutta se tilbake på en svært god sesong.


SKUFFET:  Jens Norsted (foran), Sondre Roos, Sander Melheim og Patrick Johnsen var ikke imponert over
egen innsats i seriefinalen. (Foto: Privat)

Hovedtrener Dag Grønstad minnet troppen på at laget i fjor endte på fjerdeplas i serien og har gjort store fremskritt i løpet av sesongen. De to topplasseringene i innecupene i Mossehallen er også gode minner å se tilbake på. Kjenner vi denne gjengen rett er nå fokuset allerede rettet mot neste sesong. Siste uken i oktober er laget innvitert til eliteturnering på Nesodden hvor noen av landets beste lag deltar. Deretter kommer en lang vinter hvor guttaskal legges ned hardt arbeid for å bli enda bedre som lag og enkeltspillere.

KAMPFAKTA

G14: Trosvik – Moss 4-1

Sted: Trosvik
Dato: 13.10.2010

Denne troppen har vært Moss FK G-14 i år:
Jonas Grønstad, Jens Norsted, Stian Westby, Preben Enerhaugen, Patrick Johnsen, Andreas Melleby, Vito Miracco, Jørgen A. Nilsen, Ole Pedersen, Sondre Roos, Andreas Bårdli, Simen Madsen, Aleksander Andersson, Ulrik Thømt, Kristian A. Pedersen, Sander Melheim, Jonas Zachariassen, Stefanos Leivadiotis, Aleksander Bjørnvåg, Ulrik Steen, Patrik Mikarlsen, Gard Stølen og Sebastian Mortvedt.