Serielederen ble for sterk

Serielederen ble for sterk

(Stjørdals Blink-Moss FK 3-1) Det ble som forventet en tøff kamp borte mot serielederen lørdag ettermiddag. Det endte dessverre med tap for mossingene.

Hjemmelaget gikk tøft ut og fikk en drømmeåpning på kampen. Mats Lillebo scoret etter 13 minutter og Sondre Stokke doblet ledelsen i det 24. spilleminutt. MFK jaget utligning og var også svært nære ved én anledning, men det sto 2-0 til hjemmelaget til pause.

Etter hvilen tok det sju minutter før neste scoring kom. Sander Kartum fant nettmaskene i det 52. spilleminutt og Stjørdals-Blink gikk opp til 3-0. Sistnevnte lag var også nære 4-0, men mossekeeper Anders Gundersen sto i veien og vartet opp med noen flotte redninger utover i omgangen.

Rett før slutt lyktes MFK-innbytter Tim Reinback, som dunket ballen i nettet. Dette ble kampens siste scoring og det endte dermed med et 3-1-tap for Moss, som nå retter fokuset mot hjemmekampen mot Vidar om en ukes tid.

Se tabellen her.

Til info tapte Sola, mens Vidar avga poeng i denne serierunden. Det betyr at MFKs A-lag ikke er noe nærmere nedrykksstriden. Det er fortsatt hele syv poeng ned til første nedrykkslag, så avstanden er fortsatt stor. Moss ligger i skrivende stund på en god 7. plass på tabellen.

© 2018 Moss fotballklubb   - Web: karlsen-design