– Senke skuldrene og prestere

Opprykket ble klart forrige lørdag, og ble feiret med stil. Nå handler det om å mobilisere og nullstille, slik at vi slår Kråkerøy. For uansett om man har rykket opp eller ikke, er det alltid morsomt å vinne fotballkamper.

Det skjer mye gøy på lørdag. Klubben har kalt kampen for «Vippskampen», hvor det er gratis inngang og tilskuerne kan vippse det man selv ønsker. Vi skal motta pokalen for seriemesterskapet, og vi skal gjøre alt vi kan for å underholde vårt fantastiske hjemmepublikum i årets siste hjemmekamp.

Vi kan på mange måter slappe av inn mot kampen; opprykket er klart. Men som sagt, det er alltid morsommere å vinne kamper enn å tape. Så vi skal senke skuldrene, og prestere. Gjøre alt vi kan for å vinne kampen. Det fortjener publikummet vårt, for dere har virkelig vært fantastiske i år.

Møt opp på Melløs en siste gang i år, og la oss på nytt feire opprykket! Med en god prestasjon, med strålende stemning på tribunen, med pokalutdeling, og ikke minst noen unge lokale spillere på banen. Noen nye vil få muligheten til å vise seg frem.

La hjertet slå…

Med sportslig hilsen
Ole Martin