Seiersferden fortsetter!!

(Strømsgodset-Moss FK 2-4) Hvor skal dette ende? Fire seiere på rad er fasiten etter at Strømsgodset ble knust 4-2 i kveld. Ikke bare ble det seier, men det ble også scoret fire (!) mål i en og samme kamp.

Et selvmål, Julle, Terje og Gard sørget for årets største seier søndag. Etter 1-1 ved pause brukte gutta bare to minutter på å gå opp til 1-3 og seieren virket sikker. Så reduserte eks-kometen Lasse Olsen, før løpsfantomet Gard fastslo sluttresultatet til 4-2 i en god MFK-kamp. Dette var lagets tredje strake borteseier og fjerde på rad. Tar vi med NM, har MFK vunnet de fem siste kampene. Med 13 poeng ligger MFK nå likt med Brann, men har litt dårligere målforskjell. Men på den lyse siden er det nå kun tre poeng opp til bronseplassen og hele sju ned til kvalifiseringsplassen.

Dette var for øvrig tredje kampen på rad MFK ikke har fått gult kort… Du verden for en medgangsbølge vi flyter på nå for tiden!

Når tok MFK sist fire strake seiere? Kan noen hjelpe oss med litt kamphistorikk? Hvis det er noen der ute som vet når og hvilke kamper som ble spilt sist MFK tok fire strake seiere (uansett serie). Og sånn for sikkerhets skyld: Har MFK noen gang vunnet FEM kamper på rad?? Mail oss på: mfk@mossfk.no og del informasjonen med oss.