Seier`n glapp

(MFK-Strømsgodset 1-1) Det så lenge ut til at Hansis scoring skulle sikre den fjerde strake seieren på rad. Men en ikke ukjent spiller ved navn Jostein Flo ville det annerledes…

Det var kaldt og surt på Melløs i dag. Og spillet på banen varmet heller ikke særlig. Upresise pasninger og mange harde dueller, ga en ikke særlig severdig forestilling. Men det ble scoringer. Dessverre ble det en til gjestene også. Men først var det MFKs tur til å juble. Storflor fikk en herlig stikkball og løp ned mot dødlinja. Simen sto i offside, men gikk stille og rolig ut av offsiden og var således ikke aktivt med i spillet. Dommer Tom Henning Øvrebø lot spillet gå og innlegget fra Storflor ble ekspedert i mål av Hansi. Da var det spilt 13 minutter på Melløs og de snaue 2.000 tilskuerne ante fest. Den gang ei. MFK spilte seg til sjanser, men altfor få angrep ble avsluttet med skudd på mål og et tålmodig bortelag kjempet seg etterhvert inn i kampen. Tre minutter før full tid, dukket stryningen Flo opp og fikk kjempet ballen over streken. 1-1. Seiersrekka var stoppa.

Et strek i regingen var det at kapteinen vår, Rune , måtte gå av banen med en vond ankel etter en stempling av Flo. De første rapportene tyder på at det ikke er så alvorlig at neste kamp er i fare. Vi krysser fingrene.