Seier var viktigst

Marius Gjestrumbakken spilte fra start i dagens kamp, og Marius var godt fornøyd med endelig å spille fra start igjen.


-Det var både deilig og ikke minst morsomt å være tilbake i startelleveren. I en noe ujevn kamp av oss var det deilig å gå av med seieren. I første omgang var vi veldig passive og spilte uryddig i forsvar som angrep. Vi bestemte oss i pausen for å heve prestasjonene og stå høyt på banen. I de første 20 minuttene gjør vi alt dette og er på tåhev og vinner de fleste duellene. Vi er raske på corner- og frisparksituasjoner, og vi går opp til 2-0. Da har vi full kontroll på kampen, og derfor gjør vi det vi ofte gjør: slipper oss lengre tilbake på banen. Tromsdalen blir innvitert inn i kampen igjen, og vi klarer ikke være gode nok offensivt når vi har muligheten. Heldigvis rir vi av stormen og sikrer seieren.


Midtbane


Marius spilte ettermiddagens kamp som venstre midtbane, og han var fornøyd med sine egne prestasjoner:


-Det gikk helt greit selv om det er forskjell fra forsvar. Jeg har spilt endel midtbane for rekruttlaget denne sesongen, så helt uvant er det ikke. Man blir likevel nødt til og tenke annerledes, men det gikk greit nok for egen del, sier Gjestrumbakken.


Klaussen trives


Thomas Klaussen scoret mål for tredje hjemmekampen på rad. På Melløs har Thomas scoret fire mål, og unggutten trives:


-Det har godt utrolig bra i hjemmekampene hittil og Melløs er en flott arena å spille på. Jeg trives bedre og bedre på topp, og samspillet med Ringberg blir bedre for hver kamp som går. Vi løper mye og godt, selv om både jeg og Ringberg er litt uheldige som ikke scorer mer i dagens kamp. I MFKs gode periode i starten av 2.omgang har vi muligheten til virkelig å punktere kampen, men deretter begynner vi å slippe Tromsdalen mer inn i kampen, og på slutten er vi heldige som tar tre poeng.


Scoring også på bortebane?


-Jeg håper jo at det også vil løsne på bortebane, og muligheten får å score og hjelpe Moss til to seiere på rad er så absolutt tilstede i neste kamp mot Skeid. Hadde vært utrolig moro hvis vi kunne klart det, avslutter Thomas Klaussen.