Seier til G15-laget

Seriekamp i KM-serien 2014

G15 KM: Moss FK – Rakkestad 4-2

Sted: Melløs stadion, B-feltet
Dato: 08.05.2014

Målscorere:
Mathias Nilsen, Martin Myklebust og Thomas Bøgle (2)

Følgende var med i troppen:
Eirik Jacobsen, Thomas Nilsen, Fitim Gara, Anders Halvorsen, Haumang Hau, Mathias Nielsen, Andreas Sandum, Sondre Skallerud, Sander Nergård, Martin Myklebust, Petter Vousounerakis, Kristian Krognes, Martin Nilsen, Thomas Bøgle, Oskar Strøm-Jensen, Bule Abdujalil, William Andersen, Sander Guttulsrød.

_____________________________

REFERAT:

Med litt stang ut i de første kampene så var gutta klare for å jakte årets første seier. Vi hadde gjennomført  to gode treningsøkter i forkant denne uka med fokus på aggressivitet, tempo og ikke minst kvalitet, samtidig har vi brukt en del tid på å snakke om viktigheten med å ha gode holdninger i det vi driver med.

På spillermøte på VIP-rommet ble planen lagt og jeg merket at gutta var ekstra konsentrerte denne gangen og sultne på å ta årets første og meget etterlengtede seier. Vi visste at Rakkestad var gode og vi tapte mot dette laget (5-2) i en treningskamp i november, så her måtte gutta virkelig stå opp hvis vi skulle klare målet.


Øverst fra venstre: Martin Myklebust, Sondre Skallerud, Anders Halvorsen, Petter Vouzounerakis, Eirik Jacobsen, William V. Andersen, Martin Johannes Nilsen, Thomas Nielsen, Kristian Krognes. Nederst fra venstre: Haumang Hau, Maciek Zmuda, Sander Guttulsrød, Mathias Nielsen, Oscar Strøm-Jensen, Sander Nergård, Fitim Gara, Andreas Sandum. (Alek Nadolski og Thomas Bøgle var ikke tilstede da dette bildet ble tatt.)

Gutta starter meget bra og følger planen som avtalt, for første gang på lenge så ser jeg laget fremstå meget positivt hvor det kriges i dueller, har gode bevegelser og gjennvinningsfaser og ikke minst er mer aggressive foran motstanderens kasse, det er rett og slett kvalitet og vilje i alt det de gjør. I motsetning til tidligere kamper hvor gutta har spilt bra så har de ikke klart og holde det oppe i to omganger men denne gangen så klarer laget å holde seg i «ramme» og  leverer  i begge periodene og kampen ender til slutt 4-2.

Vi ser i denne kampen klart og tydelig hva som er potensialet i denne gruppa og det er viktig at spillerne  selv ser hva som må til for å vinne kamper. Vi jobber knallhardt videre og gleder oss til neste kamp.

Dag Grønstad
Hovedtrener Moss FK G15 KM