Seier for 95

Av: Inge Nordby


Kampen åpnet dårlig for vår del, vi lå under 2-0 etter ti minutter,Trosvik er ett bra og spillende lag, noe vi sleit med i starten av kampen.

Etterhvert kom vi mere inn i kampen og reduserte til 2-1 etter scoring av Eirik Kaldheim etter fint forarbeid av Kasper Vestøl og Christian Bretun. Utligningen kom rett etterpå også dette ved Eirik Kaldheim. Kaldheim gjorde senere ingen feil alene med keeper, og scoret sitt tredje mål via stolpen altså ekte hatric og vi ledet plutselig 3-2. En kjempeomgang av Kaldheim etter 7 timer på fotballskole samme dag.
 
Vi slapp Trosvik litt inn i kampen igjen og utligningen kom; 3-3. På slutten av omgangen klinka Jonas Kristiansen til fra 17-18 m og ballen føyk inn i vinkelen, en kjempescoring av Jonas som igjen hospiterte opp på førstelaget, tegnet seg igjen på scoringslista og vi ledet 4-3 til pause.
 
Andre omgang var også jevnspilt, så fikk Trosvik straffe som dem såvidt scora på. ,Iben var på ballen men klarte ikke å stoppe skuddet og stillingen var 4-4.

Så kom vi med en glimrende sluttspurt og gikk opp i ledelsen igjen ved Christian Bretun, etter glimrende forarbeid av, for dagen, en kjempegod Eirik Engene. Engene var drivkraften vår i denne kampen og vant mange dueller og jobbet i samtlige 70 min.
 
Så kom den forløsende 6-4 scoringen, igjen av Christian etter glimrende forarbeid av Oscar Hansen. Vi hadde noen sentrale spillere ute med sykdom,skade og ferie, samt at 6 av spillerne hadde vært på fotballskole hele dagen. Derfor må dette sies å være en kamp vi synes det var ekstra gøy å vinne!
 
En viktig seirer noe som resulterte i at vi vant avdelingen vår, etter en fin vårsesong med bare ett tap og resten seiere.

Mange som spilte meget bra i denne kampen, Kaldheim med 3 mål må jo få skryt,men Eirik Engene var vår beste i denne kampen kampen sett under ett. Nå tar vi 2 ukers ferie før vi kjører igang med oppkjøring til Skaw cup.
 
Disse spilte:Iben Bødkter Næss, Farzad Choudary, Alexander Hagen, Andreas Kamark, Martin Lyby, Henrik Stokkebø,  Jonas Kristiansen,Eirik Engene, Oscar Hansen,
Andreas Nordby, Eirik Kaldheim, Kasper Vestøl, Andreas Eriksen