– Satser som superinnbytter en tid

– Hvordan var det å komme tilbake igjen på fotballbanen etter et veldig langt og tungt skadefravær?
– Det var veldig bra synes jeg. Jeg er fortsatt langt unna toppformen. Dette er nesten som en helt ny verden for meg. Det er jo også et poeng at jeg aldri har spilt sammen med de andre på laget før heller. Det var veldig gøy, og det er seieren som er viktigst her i dag. Så lenge vi vinner så er det helt greit, så får jeg heller komme gradvis tilbake i den formen jeg var i før skaden oppsto.

– Merker du noe særlig til smertene etter innhoppet i dag?
– Ja, beina er fortsatt ikke helt hundre prosent ennå. Det vil nok ta en god stund før jeg er i toppform igjen. Det er litt smertefullt etter at jeg har trent. Jeg klarer fint å spille , men da må jeg vente i noen dager igjen frem til jeg kan spille fotball på nytt igjen. Jeg får heller prøve å være superinnbytter, så får vi se hvor fort jeg klarer å komme tilbake for å spille hele kamper igjen, avslutter en smilende og fornøyd Kalsæg som garantert vil sette sitt preg på Østfolds stolthet MFK fremover. 


 

© 2018 Moss fotballklubb   - Web: karlsen-design