Sandefjord – Moss: 0-2

Brynjel Johnsen

Moss startet med følgende lag:

Jon André Fredriksen (14)
Tom Reidar Haraldsen (6)
Anders Juliussen (21)
Gard Kristiansen (7)
Per Morten Kristiansen (1)

Vidar Martinsen (3)
Christian Michelsen (10)

Tor Erik Moen (22)
Lars Herbert Nordgård (23)

Steffen Nystrøm (19)
Knut Hovel Heiaas (11)

– Link
til Kampfakta


1. omgang

Begge lag begynte begynte relativt bra, men det var Sandefjord som kom til den første store sjansen. Etter 10 minutter Sendte Morten Fevang en ball mot mossemålet, men ballen ble klarert. Sandefjord fortsatte å presse utover i omgangen, mens Moss på sin side også kom på farlige visitter fremover.

Heldigvis ble Moss farligere utover i omgangen og etter en halvtimes spill tok Moss over mye av spillet. Alle mossesjansene resulterte til slutt i mosse-scoring. Det var Steffen Nystrøm som fikk æren av å sette ballen i mål. Han lurte av Sandefjords keeper før han kontant satte ballen i mål.

2 omgang

Sandefjord gikk rett i angrep i 2. omgang og produserte flere gode sjanser. Men Moss var mer effektive, og det gikk bare 7 minutter ut i omgangen før Moss gikk opp til 2-0. Knut Hovel Heiaas lurte Sandefjords keeper og satte ballen pent inn i mål.

Moss dominerte stort utover i omgangen og viste at de er i storform om dagen. Kampen ebbet ut, og Tørum og hans gutter kunne innkassere en svært verdifull seier. Siden de andre resultatene i toppen av Adeccoligaen også gikk vår vei, kan det bli en svært spennende høstsesong.