«SAMMEN for Moss»

Vinnerlogoen er laget av Karsten Olsen, Henrik Moen og Matz Hattevik, og den
kunne første gang sees på A-lagets drakter under den direktesendte tippekampen
mot Molde sist helg.

Les mer om presentasjonen av vinnerutkastet her:

http://www.moss-avis.no/apps/pbcs.dll/article?AID=/20070413/MFK/104130006/1011 


Her er litt mer fakta om «SAMMEN for Moss»:

Formål
Samarbeidsprosjektet skal gjøre Moss og omegn til et bedre sted å bo for barn og unge.
Moss Fotballklubb ønsker å øke sin kompetanse innenfor sosialt ungdomsarbeid, og å bidra med sine ressurser for å øke mellommenneskelig forståelse mellom ungdom i distriktet.
Moss Kommune ønsker på sin side å stimulere til at aktører som Moss Fotballklubb ønsker og ser nytten av å bidra på en slik måte, da det er urimelig å tro at effektivt og helhetlig forebyggingsarbeid kan gjennomføres uten at alle lokale krefter bidrar i samarbeid med kommunen og andre foreninger.

Målgruppe
Prosjektet skal være generelt forebyggende, og skal være rettet mot alle grupper barn og unge, i den hensikt å utvikle et godt miljø, og en arena hvor barn og unge gjennom aktivitet og sosialt samvær lærer å mestre de utfordringer dette representerer.

Logoen til prosjektet vil bli profilert under nummeret på A-lagets drakter i 2007, og er valgt ut av en jury bestående av Eivind Gammelsrud (Nor-Profil), Kaptein Christian Michelsen, Daglig leder i MFK Ole Henæs, Ungdomskonsulent i Moss Kommune Jo Kohman, Rita Jørgensen (lærer på Bytårnet Skole) og Cecilie Kløfsrud (lærer på Bytårnet Skole).

    © 2018 Moss fotballklubb   - Web: karlsen-design