– Samme ambisjon som alltid

– Samme ambisjon som alltid

Lørdag står Grorud på motsatt halvdel i Oslo. Her er Ole Martins tanker om kampen.

MFK-trener Ole Martin Nesselquist.

 

Endelig tre poeng igjen mot Stabæk. Og nå er det en ny tøff kamp som står foran oss. På lørdag er det to lag med et veldig høyt toppnivå som møtes på et flott kunstgress i Oslo, og alt ligger til rette for en flott fotballkamp.

Grorud har startet sesongen veldig sterkt, og har etablert seg som et topplag i 2. divisjon de siste årene. Vi har hatt en akseptabel seriestart etter fjorårets opprykk, og vet at vi kan matche og slå hvem som helst i avdelingen. Men det handler om å prestere godt.

Denne uken har gitt oss nye gode treninger, og vi håper å vise dette i lørdagens kamp. Når vi greier å skape gode prestasjoner under kamper, og utvikler oss gjennom sesongen vil vi bare bli bedre og bedre. Og vi må helt klart prestere godt på lørdag for å kunne få med oss noe hjem til Moss igjen.

Grorud er et teknisk godt fotballag, med en klar identitet og mange gode individuelle spillere. Men det har vi også. Vi reiser til Oslo med samme ambisjon som alltid; spille vårt spill og prestere godt for å ta tre poeng.

Tribunen på Grorud er ikke verdens største, og det hadde vært utrolig gøy om denne var fullt opp av engasjerte, fotballglade mossinger! Det er morsommere å prestere godt foran dere!

La hjertet slå…

Med sportslig hilsen

Ole Martin