– Så høyt nivå som mulig

Lørdagens kamp mot Sprint-Jeløy ble en skikkelig folkefest. Takket være vårt flotte styre, hardt arbeid i administrasjonen, positive sponsorer og fantastiske supportere ble det akkurat det vi hadde håpet på.

Et flott arrangement på Melløs Stadion som viser at fotballengasjementet absolutt eksisterer i Moss By. Rent prestasjonsmessig var det ingen stor prestasjon fra vår side, men tre poeng på en dag vi ikke er fornøyd med. Det tar vi med oss.

Nå skal vi til Horten og møte et lag som har spilt en god sesong så langt. En tøff bortekamp venter oss, en kamp som kan gi en illusjon av å være viktigere enn andre kamper. Men det er kun tre poeng vi skal spille om på lørdag også, altså er kampen akkurat like viktig som alle andre i løpet av en sesong. Men akkurat nå, før kampen, er det årets viktigste kamp. Og den eneste kampen vi fokuserer på.

Vi reiser til Horten med samme ambisjon som til alle kamper; spille vår fotball på så høyt nivå som mulig. Og reise hjem med tre poeng. Inngangen er helt lik som tidligere i år, og fokuset vårt er det samme. Vi skal fortsatt bli bedre. Og det har jo fungert bra så langt?

Bortekampene mot Ørn Horten har blitt en liten folkefest det også, med supportere og interesserte som tar fergen over tidlig og setter seg på kroa.

Vi håper på mange mossinger i Horten på lørdag, det er alltid inspirerende å se gult og sort prege bortetribunene. 

La hjertet slå…

Med sportslig hilsen
Ole Martin