Rune mister cupkampen?

Smellen Rune fikk i ankelen i gårsdagens kamp borte mot Odd var ikke alvorlig, men ser likevel ut til å sette han ut av spill i cup-kampen mot Kvik-Halden onsdag. I stedet for ordinær trening ble det en lett sykkeltur for veteranen i dag.

– Det ble som vanlig litt hovent i går, men det er ikke noe brudd. Det går bedre i dag, fastlår 36-åringen, som hadde til dels store smerter i ankelen i går. – Jeg har et slarskete leddbånd, så det blir ikke noen stor hevelse, ler han.
– Jeg tror likevvel ikke jeg spiller onsdag. Men jeg får se på treninga i morra.
En avgjørelse om hvorvidt Rune spiller vil bli tatt kampdagen eller etter morgensdagens treningsøkt, men han skal uansett innover på cupkampen.
– Det er klart. Den kampen skal jeg ha med meg.

Tapet mot Odd var ikke det gutta hadde håpet på da de satte kursen mot Skien, men det var ingen som hang med hodet på dagens trening.
– Den kampen er allerde historie og nå ser vi fremover igjen. Vi kan jo ikke grave oss ned heller, selv om vi tapte mot Odd. Vi hadde regna med at det ville bli en tøff oppgave der borte og selv om vi tapte, synes jeg vi ga de bra motstand, mener veteranen og forteller om bra innsats og humør fra dagens treningsøkt på Melløs.