Røk ut i 32-delsfinalen

Lokaloppgjør med straffekonk i 64-delsfinalen
Moss FKs juniorlag gikk til b-sluttspillet i Gothia cup i Sverige. I 64-delsfinalen ble det lokaloppgjør mot Sprint 2. Det endte 5-4 etter straffesparkkonkurranse. MFK tok ledelsen ved Mathias Nielsen, men Sprint utlignet sent. André Kraft Tveter oppsummerer:

– Vi spiller vårt spill og har god kontroll på kampen. Vi lager et uheldig selvmål så det blir 1-1. Men vi fortsetter å skape farligheter også etter det. En meget deilig seier (se jubelscenene på bildet over), sier Kraft Tveter.

32-delsfinalen
Neste runde stod svenske Hanvikens SK på andre banehalvdel. De ble for sterke og vant til slutt 3-0.

– I første omgang spiller vi flott fotball langs bakken med gode kombinasjoner og få touch. Deretter slipper vi inn et mål fra nesten midtbanen etter litt feil posisjonering på midten. Vi fortsetter med å spille vårt spill langs bakken, men klarer ikke hente oss skikkelig inn igjen. Vi får også et straffemål i mot oss. Alt i alt en del positivt, men vi er ikke helt gode nok foran begge målene, analyserer Kraft Tveter.

Det ble en lærerik turnering for juniorlaget, med mye godt spill og mye å ta med seg videre. Det ble også en flott sosial tur, mener hovedtrener Kjetil Jensen.

– Gutta har oppført seg eksemplariske og de har kommet tilbake fra turneringa som en ennå mer spleiset gjeng. Det var utrolig flott å se, avslutter Jensen.

Noen bilder fra seieren over Sprint 2: