Rett Etter Jobb-møte på Melløs torsdag kl. 17.00

Av Knut Hovland

I fjor viste det seg at det passet bedre for MFK-venner å komme på Rett Etter Jobb-møter enn på frokostmøtene vi hadde på vårparten. Derfor fortsetter vi i det samme, gode sporet som vi hadde i fjor høst. I tillegg til spennende personer, blir det selvsagt også ordnet med god mat og drikke.

Denne gangen blir møtet i de nye klubblokalene i 1. etasje på Melløs stadion. De har vi sammen med Rapid Athene, og disse lokalene er i samme del av hovedtribunen som MFK hadde sine lokaler før ombyggingen på Melløs for tre år siden.

Vi sparker i gang kl. 17.00 torsdag 20. mars, og vi skal møte tre MFK-profiler: I tillegg til spiller Jon-André Fredriksen, skal vi møte toppspillerutvikler Ørjan Christiansen og den nye administratoren i MFK, Truls Henning Andersen.

Sistnevnte har også vært i MFK-systemet tidligere og er godt kjent for mange som vanker på Melløs. Han er nå ansatt i en deltidsstilling og fyller viktige funksjoner i det daglige arbeidet.

Ørjan Christiansen er ny i Moss, men er kjent for mange som både spiller og trener. Mest kjent er han kanskje fra tiden han var trener i Kvik Halden. Som spiller var han med Sogndal i både Tippeligaen og 1. divisjon.

Jon-André Fredriksen kom til Moss fra Råde i 2002 og fikk med seg noen kamper i Tippeligaen før nedrykket var et faktum samme år. I 2004 ble han den store helten da han med sin scoring mot Ålesund like før slutt sørget for at MFK beholdt plassen i 1. divisjon. Året etter ble det nesten opprykk til Tippeligaen igjen, men det glapp dessverre.

Jon-André har også vært i Sarpsborg og i England, men nå er det MFK for alle pengene igjen. I den spennende 1-1-kampen mot Sarpsborg forrige uke, var han en av spillerne som markerte seg aller mest på et ellers meget godt MFK-lag.

Velkommen til Melløs torsdag ettermiddag! Vi holder på til ca. 19.00.