«Reservelaget» feide over FK Haugesund !

Av: Eystein Simonsen(eystein@mossfk.no)

FK Haugesund – Moss FK 0-4 (0-2)

Sted: Haugesund stadion
Kl: 16.00
Dato: 03.09.2006

Målscorere for Moss:
0-1 Steffen Nystrøm (7)
0-2 Morten Jacobsen (20)
0-3 Vidar Martinsen (56)
0-4 Ben Wright (60)

Debutantene Jørgen Horn og Lars Øvrebø som aldri før har spilt på dette nivået, spilte som om de ikke hadde gjort annet, og bidro til at mossingene knuste hjemmelaget. Med en svært lav gjennomsnittsalder (22 år!) i elleveren, leverte Moss en av sine beste bortekamper i år.

Moss produserte en rekke sjanser i denne kampen, og flere mål hadde vært innen rekkevidde om oppspillene hadde vært mer nøyaktige, og ikke minst at Jon André Fredriksen hadde vært mer våken.

Men i dag skal vi ikke klage! Fire mål på bortebane i en vanskelig kamp, forteller at kællane hadde en vinnervilje som forslo. At Morten Bruun Jacobsen står frem som et av lagets beste spillere, viser at klubben gjorde rett i å hente opp talentet i a-stallen. Jacobsen sørget for dagens scoring, etter et vakkert skudd fra tyve meter.

Ben Wright scorte sitt første mål for MFK på en flott heading etter godt innlegg fra Jon André. Deilig er det også at unge Nystrøm fikk spilletid og viste scoringsform.

Seieren i dag kan vise seg å bli svært avgjørende for Moss, som ikke er interessert i å kjempe om å unngå nedrykk. Etter dagens prestasjon, hører Moss definitivt til i øvre sjikt i divisjonen. Og forsatt er det nok kamper igjen for videre avansement på tabellen…