Rekruttene henger med

(MFK II-Grorud 2-1) Seieren satt langt inne, men Jørgen Pettersen sørget for at rekruttene fortsatt har kontakt med Rygge i tetkampen i 3. divisjon. Laget presset og hadde de største sjansene, men måtte vente til to minutter gjensto før det avgjørende målet kom.

– Huff, denne satt langt inne, kommer det fra en sliten lagleder Steinar Viken. – I det siste har det vært mange tøffe kamper med mye avgjørelser til slutt, så det synes jeg er positivt. Måla kom ikke. Vi skulle leda etter første omgang. Etter sjansene skulle vi leda med et par mål. Problemet vårt i år har vært at vi faktisk ikke klarer å putte på sjansene vi produserer. Det gjelder også i dag.
Hvordan vil du vurdere dagens kamp?
– Det var en tøff match. Bra tempo, synes jeg. De var ikke ufarlige Grorud, spissene deres jobbet veldig bra. Men jeg synes vi holdt tempo ganske godt og tok de på det.
Så fikk dere hevn for det forrige tapet deres (6-3 mot Grorud)?
– Ja, det var deilig å få revansj for det begredelige nederlaget der inne. Så fikk vi vist at vi er et langt bedre fotball lag. Fortsatt har vi et håp om at Rygge skal avgi poeng, så er vi der vi skal væra, smiler han.

Banens beste, Tor Egil ”Toro” Hansen, står fast på at laget kommer til å vinne alle kampene som er igjen. – Det har jeg sagt hele tida, det, gliser han vel vitende om at laget hans har seks strake seiere og 11 kamper uten tap.
– Jobben min er ikke så mye å prege kampene. Da jeg var yngre så gjorde jeg det. Nå har jeg en helt annen rolle. Nå skal jeg være med å styre spillet, ikke så mye fancy greier. Stort sett bare fordele baller og holde troppen i gang.
– Det var viktig å vinne i dag for å henge med. Vi er jo avhengig av hjelp for å ha en sjanse til å rykke opp. Rygge kan avgjøre det selv, men det må vi bare ta som det kommer. Vi får vinne våre to siste kamper, så får vi se hva som skjer.

Jørgen Pettersen ble for andre gang på to dager matchvinner da han sklei inn 2-1 to minutter før slutt. – Artig det. Like viktig begge deler. Det er en del flaks inne i bildet også.

Målene:
1-0: Tor Egil Hansen (23)
1-1: (36)
2-1: Jørgen Pettersen (88)

Seiersgjengen:
Rino A. Hansen
Stene Andrè Johansen
Magnus Amundsen
Lars Habberstad
Pål Anders Stubsveen (Jørgen Pettersen i 26 min, gult kort)
Tom Hammerborg
Tor Egil Hansen
Benjamin Bruun
Arvild Bruun
Joakim Hermansen
Lasse Nilsen (Magnus Riis i 9 min)

Laget har nå 11 kamper uten tap og seks strake seiere.
Seiersrekka:
7-8: Flisa, hjemme: 3-1
11-8: Galterud, borte: 3-0
18-8: Grue, hjemme: 1-0
28-8: Rygge, borte: 1-0
2-9: Frigg, hjemme: 4-1
11-9: Grorud, hjemme: 2-1
18-9: Vestli, hjemme: ?-?
23-9: FFK II, borte: ?-?

For tabell og andre resultater, klikk her: Tabell

    © 2018 Moss fotballklubb   - Web: karlsen-design