Referater fra de siste 5 seriekamper: G16 IK

Lørenskog-Mossfk 1-0

Spilte en bra kamp mot topplaget i interkretsserien. Det var en jevn kamp som bølget frem og tilbake, hvor Lørenskog avgjorde ett min. før full tid. Sett under ett hadde ett poeng vært rettferdig i denne kampen. Gutta la ned et godt stykke arbeid, så det var surt å tape denne kampen.

Ski/Follo-Mossfk 0-4

Gutta gjør nok en god kamp og vi vinner fortjent 4-0. Målscorere er Aleksander Bache, Øystein Jacobsen, Niklas Heia og Jacob Mjelde

Mossfk-Stabæk 2-5

Her spiller vi en kamp på det jevne og taper for et mye bedre lag, de har større fart i beina og mye mer bevegelse. Vi kommer tilbake og utligner til 2-3 bare 10 min før slutt, men gambler litt for mye fremover og de straffer oss ved å score 2 kjappe mål like før slutt.
Målscorere for moss var: Jacob Mjelde og Vegard Edelsteen.

Vålerenga-Mossfk 3-1

Vi legger oss lavt for å satse på kontringer, det funker til tider bra og gutta gjør en bra innsats gjennom hele kampen. Kampen blir avgjort på personlige feil som VIF utnytter med å score 3 mål. Vi har noen store sjanser, men klarer ikke å score før det er 10 min igjen av kampen.
Målscorer for Moss: Vegard Edelsteen.

Mossfk-KFUM 4-0

1 omg. er preget av labert tempo og liten innsats. Vi justerer litt i pausen og går mye hardere ut for å få et tidlig mål, vi scorer to kjappe og har full kontroll i 2 omg. Vi pynter på resultatet med 2 mål til så det til slutt blir 4 i rævva for KFUM. Målet til Jacob Mjelde må nevnes hvor han får kjempetreff fra 25-30 meter og ballen fyker inn i krysset. Nykommer Bjørn Erik Dørre hadde gleden av å sette inn 4-0 etter ett meget bra angrep.
Målscorer for Moss: Niklas Heia, Jacob Mjelde, Henrik Bakkerud og Bjørn Erik Dørre.

Vi har igjen 3 kamper av serien og ligger på en sjette plass, kommer vi oss blant de 6 beste venter ett sluttspill mellom de 6,

OG DET SKAL VI KLARE…

Vi møter Kolbotn hjemme og Bærum og Ås borte. Vi kjemper med Kolbotn, Bærum og Årvoll om 4-6 plassen så det er viktige kamper vi skal spille fremover.

Treningsleir i Telemark

Helt til slutt får vi ta med at vi hadde en sosial tur til Langesund helgen 8-10 sept.
Vi trente en gang på lørdag formiddag. Lørdags ettermiddag var vi på et aktivitetssenter der gutta fikk noen utfordringer, må sies at de taklet det meget bra. Kjempetur og en fin gjeng å ha med seg.
Takk for turen. Hilsen Jonne, Trygve, Øystein Buss og Morgan.

mvh
assistentrener for G16 IK Jon Eirik Ødegaard