Recover sponser MFK med ny plattform

Recover sponser MFK med ny plattform

Kim Guttulsrød og selskapet Recover var ikke vonde å be da MFK tok kontakt for å høre om det var mulig å få på plass en plattform ved kunstgressbanen. Plattformen skal brukes for å filme treninger og kamper, noe som er en svært viktig del av analysearbeidet som trenerteamet rundt A-laget ønsker å drive i 2019-sesongen.

Assistenttrener og analyseansvarlig Kristoffer Kolsrud var godt fornøyd da plattformen var ferdig montert ved langsiden på kunstgressbanen på fredag:

– God kameravinkel, fugleperspektiv, er utrolig nyttig når vi skal analysere treningene våre. Ved hjelp av opptakene som gjøres fra den nye plattformen så vil vi som trenere se nøyaktig hva vi gjør bra og hva vi trenger å forbedre. I tillegg kan spillerne som ønsker det lille ekstra se på dagens økt og mer objektivt vurdere sin egen prestasjon. Men kanskje det viktigste er at de aldersbestemte lagene også har mulighet til å filme kamper og treninger for samme formål; bedre prestasjon og bedre utvikling.  Det er godt å se at det handlingskraft i og rundt klubben slik at Moss FK kan ta nye steg, avslutter Kolsrud

Kristoffer Kolsrud er veldig fornøyd med at klubben har fått på plass en plattform for filming av treninger og kamper