Rapport fra La Manga – dag 7.

Tilrettelagt av: Alvin Holm (alvin@mossfk.no)

Hallo!
Mandag har vært en forholdsvis rolig dag på La Manga. Under en solfylt himmel har vi vært igjennom bare en treningsøkt i dag. En rolig økt hvor kroppene har blitt pleiet.
Ettermiddagene har vært benyttet til å se på andre konkurrerende lag. Flere av oss har sett både Notodden-Hønefoss 0-2 og Haugesund-Randaberg 2-1. Det er en fin anledning til å få litt oversikt over hva som møter oss i serien.

Det kan nevnes at Thømt har hatt en misserabel dag i dag. Motgangen ville ingen ende ta. Stor i munn og med en god posjon selvtillit utfordret ”lillegutt” undertegnede til fotballtennis kamp. Etter ledelse 6-2 måtte unge Thømt se seg slått 11-6. Om ikke det var nok tapte han i tospann med Lars mot Tangen og Mensen. Etter det Thømt betegnet som et dårlig restaurant besøk avsluttet han kvelden med tap i Bondebridge på rom 488.

I morgen er en ny dag med nye muligheter Thømt!

Morgen dagen er forøvrig en velfortjent fri dag for troppen i La Manga. Da er nok Cartagena og shopping som står på programmet for mange. Da blir det heller ingen rapport. Jeg kommer heller sterkere tilbake på onsdag.

Hilsen fra La Manga
Bjørnar Johannessen