Pressemelding

Pressemelding

Moss FK og hovedtrener Ole Martin Nesselquist er enige om å ikke forlenge kontrakten etter årets sesong.
 
Nesselquist har vært i MFK siden mai 2015 i tillegg til en lengre periode i klubben for noen år tilbake. Fra juni 2016 har han vært klubbens hovedtrener, men nå er klubben og Nesselquist enige om at det ikke blir forlengelse etter årets sesong.
Partene har hatt en lengre dialog hvor begge parter uttrykte usikkerhet rundt forlengelse tidlig. Begge parter så fordeler ved å fortsette samarbeidet, men så også fordeler med nye impulser for klubben og nye oppgaver for treneren. Nå har altså utfallet blitt at Moss FK skal ha ny hovedtrener før sesongen 2019.
 
 
– Jeg ønsker å takke Moss FK for muligheten jeg har fått. Det har vært en fantastisk periode med opp- og nedturer, med opprykket i fjor og overlevelse i år som to høydepunkter. Jeg har fått jobbe med fantastiske mennesker og med en unik spillergruppe som jeg selvfølgelig kommer til å savne. Men jeg er sikker på at det er riktig for meg og for klubben at nye krefter slipper til, og at jeg får fortsette min utvikling som fotballtrener et annet sted. Det er ingen dramatikk i dette, men helt naturlig med et skifte etter flere år i samme klubb. Når det er sagt kommer alltid Moss FK til å være klubben min, klubben jeg har heiet på siden jeg var spedbarn. I tillegg har Kråkevingen vært fantastiske i min periode og jeg ønsker å takke dem for støtten vi har fått i med- og motgang. Jeg kommer alltid til å være en del av dem også som MFK-supporter, sier Ole Martin Nesselquist.
 
 
 
Moss FK takker Ole Martin for jobben han har gjort i klubben fra 2015. Vi er stolte av at vi kom til enighet om kontrakt med Ole Martin som hovedtrener rett før han ble 23 år. Han er en lokal gutt og et trenertalent som nå tar steget videre i sin utvikling.  
Moss FK vil nå søke etter ny hovedtrener for A-laget etter de rammer vi ønsker å fremstå med og har.
Vi er glade for tiden med Ole Martin som hovedtrener, gleder oss til å følge han videre og til å komme i gang med jobben for å skaffe ny hovedtrener som skal være med og prege Moss FK i fremtiden.