Presentasjon av markedsgruppen i Moss FK

Markedsgruppen i Moss FK består per i dag av fem personer. Alle til daglig i full jobb, så alt arbeid for Moss FK utføres på egen fritid.

– De som utgjør markedsgruppen i Moss FK er ildsjeler som helt frivillig og uten noen form for kompensasjon nedlegger innsats på ren dugnadsbasis for Moss FK, uttaler Trond Andersen.

Markedsgruppen består i 2014 av følgende:

Morten Stærk (47)
Morten startet sin fotballkarriere i Moss FK og siden i Råde IL og Rygge IL. Etter 3 år i Oslo tok han til fornuft og flyttet tilbake til Moss. Morten har i flere år drevet egen sponsorvirksomhet. Han har også hatt styreverv i forskjellige idrettslag. Morten har gjennom mange år vært en stødig bidragsyter i Moss FKs markedsgruppe.

Thomas Thorkildsen (42)
Fotballkarrieren startet på Ekholt og endte på Øreåsen. Utdannet agronom (bonde) og bygningsingeniør. Har hele arbeidslivet jobbet i byggebransjen både hos utviklere, byggherrer og entreprenører. Leder for Øreåsen Innebandy i nesten 20 år før han ble engasjert i Moss FK. Første verv var i Moss FK AS før han ble styremedlem i klubben. Thomas er nå styreleder i hovedstyret i Moss FK.

Eyvind Brynildsen (26)
Eyvind er fra Svinndal, men bor nå i Våler. Hans fotballkarriere var heller kort, men fortsatt stor fan av Liverpool. Motorsport har opptatt mye av hans liv. Det har totalt sett blitt 40 løp i rally-VM, og er fortsatt aktiv. Eyvind jobber som driftsleder i familiebedriften Asfalt Remix AS. Eyvind har vært sin egen manager og markedssjef i mange år. Denne erfaringen har han tatt med til Moss FK. 

Nicolai Kristiansen (37)
Gudbrandsdøl med opphav fra Moss. Har bodd i Moss siden 2003. Spilte i sine yngre dager fotball for Ringebu IL, men har via sin far blitt ihuga Moss FK-supporter. Han har opplevd mange fine stunder på Melløs, særlig på 80-tallet. Nicolai er utdannet innen salg og markedsføring, og har de siste 12 årene jobbet med mobil dialog og betalingsløsninger. Han jobber nå som salgsleder i Link Mobility. Markedsgruppen i Moss FK drar stor nytte av hans erfaring innen digitale inntektsmuligheter.

Trond Andersen (50)
Mossing med fartstid rundt hele Norge, bodd i Oslo siden 1986. Trond er gift med Heidi og har tre barn. Han var i unge år aktiv i Moss FK, men Norge gikk neppe glipp av et fotballtalent da han som 16-åring byttet ut ballen med gitar og spilte i ulike band i Moss. Etter endt utdannelse har Trond arbeidet med salg og salgsledelse, siste 20 år som konsulent og salgsdirektør i Mercuri International. Trond utga i 2012 cd med Pegasus Band – 30 år etter at bandet kastet inn trommestikkene. Han er også trener/lagleder i Nordstrand IF G15. Trond er ansvarlig for marked og informasjon i Moss FK.