Presentasjon av informasjonsgruppen i MFK

Informasjonsgruppen i Moss FK består per i dag av seks personer. Alle til daglig i full jobb, så alt arbeid for Moss FK utføres på egen fritid.

– De som utgjør informasjonsgruppen i Moss FK er ildsjeler som helt frivillig og uten noen form for kompensasjon nedlegger innsats på ren dugnadsbasis for Moss FK, uttaler Trond Andersen.

Informasjonsgruppen består i 2014 av følgende:

Knut Hovland (58)
Høydagutt som var mye på Melløs på 60-og 70-tallet før studier og arbeid andre steder i landet innebar mindre doser med god fotball og pølse i vaffel en periode. Jobbet i Moss Avis fra 1985 til 1991 og var sportsredaktør i avisen de siste to årene. Fikk med seg både oppturer og nedturer for MFK med seriegullet i Molde som det absolutte høydepunktet. Har i over 20 år vært redaktør i fagbladene Norsk Skoleblad og Utdanning, men har selvsagt fulgt MFK tett hele tiden. Var leder av omdømmeutvalget i klubben og har også vært varamedlem i hovedstyret. Jobber med nyhetsbrev, saker til mossfk.no og Rett Etter Jobb-møter. Er mossekråke bosatt på Kråkerøy med kone som heier på et annet lag, men med to voksne barn som selvsagt er gode MFK-supportere!

Rolf Kristensen (45)
Bosatt i Moss siden 1997. Oppgaver for Moss Fotballklubb er mossfk.no og klubbens kampprogram. Arbeider som konsulent i hovedorganisasjonen Unio. Anglofil hva musikk og fotball angår, og tilbringer mye tid i London.

Alvin Holm (43)
Alvin startet som vakt/funksjonær på hjemmekampene til A-laget i 1995, da Moss FK var i Tippeligaen og Adeccoligaen. Han var kioskansvarlig da Moss FK-bua var ny i 2005/2006. Alvin var minibuss-sjåfør ved noen anledninger for både A- og B-laget, og klubbsekretær i perioder med diverse kontoroppgaver. De tre siste årene fungerte Alvin som lagleder/materialforvalter for Moss FKs A-lag. Siden 2005 driftet Alvin MFKs nettside, og har bidratt med intervjuer, reportasjer og bilder. Han har også vært administrator for Moss FKs Facebook-side og Twitter-konto. Tidligere i år flyttet Alvin til Ålesund, men det hindrer ikke at han fortsatt bidrar med både tekst og bilder på både nettsider og sosiale medier.

Rune Viken (40)
Halvskolert landeveisrøver fra Øreåsen. Sparket i grusen der og senere satt på gress i Rygge IL. Mest ukjent for sin høye innsatsvilje på backplass, men med en plasseringsevne «fra ville helvete», ifølge hans trener fra den gangen, og karrieren ble heldigvis avsluttet på juniornivå. Flyttet deretter til Bergen for studier og kom tilbake til Østlandet for etter hvert å jobbe hos Stand Up Norge i Oslo, hvor han i dag er prosjektleder. Arbeidet der består i å produsere humorforestillinger med landets mest kjente komikere og drive underholdningshuset «Latter» på Aker Brygge. I Moss FK sitter Rune på klubbens innboks og distribuerer ut informasjon til klubbens ulike ledd. Mange har sikkert også sett navnet hans i forbindelse med utsendelser av klubbens nyhetsbrev. Mangeårig medlem av Kråkevingen.

Truls Huth Andersen (15)
Truls er ansvarlig for Moss FKs Instagram-konto. I tillegg bidrar han som ivrig fotograf med bilder til både Facebook og MFKs webside. Truls er i tillegg en solid høyreback på Nordstrand IF G15.

Trond Andersen (50)
Mossing med fartstid rundt hele Norge, bodd i Oslo siden 1986. Trond er gift med Heidi og har tre barn. Han var i unge år aktiv i Moss FK, men Norge gikk neppe glipp av et fotballtalent da han som 16-åring byttet ut ballen med gitar og spilte i ulike band i Moss. Etter endt utdannelse har Trond arbeidet med salg og salgsledelse, siste 20 år som konsulent og salgsdirektør i Mercuri International. Trond utga i 2012 cd med Pegasus Band – 30 år etter at bandet kastet inn trommestikkene. Han er også trener/lagleder i Nordstrand IF G15. Trond er ansvarlig for marked og informasjon i Moss FK.