Presentasjon av hovedstyret i Moss FK

Hovedstyret i Moss FK består pr. i dag av åtte personer. Alle til daglig i full jobb, så alt arbeid for Moss FK utføres på egen fritid.

– Styremedlemmene er ildsjeler som helt frivillig og uten noen form for kompensasjon nedlegger innsats på ren dugnadsbasis for Moss FK, uttaler Thomas Thorkildsen.

Hovedstyret består i 2014 av følgende:

Leder Thomas Thorkildsen (42)
Fotballkarrieren startet på Ekholt og endte på Øreåsen. Utdannet agronom (bonde) og bygningsingeniør. Har hele arbeidslivet jobbet i byggebransjen både hos utviklere, byggherrer og entreprenører. Leder for Øreåsen Innebandy i nesten 20 år før han ble engasjert i Moss FK. Første verv var i Moss FK AS før han ble styremedlem i klubben. Thomas er nå styreleder i hovedstyret i Moss FK.

Nestleder Trond Andersen (50)
Mossing med fartstid rundt hele Norge, bodd i Oslo siden 1986. Trond er gift med Heidi og har tre barn. Han var i unge år aktiv i Moss FK, men Fotball-Norge gikk neppe glipp av et fotballtalent da han som 16-åring byttet ut ball med gitar og spilte i ulike band i Moss. Etter endt utdannelse har Trond jobbet med salg og salgsledelse, siste 20 år som konsulent og salgsdirektør i Mercuri International. Trond utga i 2012 CD med Pegasus Band – 30 år etter at bandet kastet inn trommestikkene. Han er også trener/lagleder i Nordstrand IF G15. Trond er ansvarlig for marked og informasjon i Moss FK.

Styremedlem Fredrik Scheinert (40)
Mossing som etter studier i USA bosatte seg i Oslo i 1997. Tidligere spilt fotball i Moss FK opp til junioralder på den gylne 1973-årgangen. Forstod derimot at det var langt større talenter i klubben på det tidspunktet og fortsatte sin «idrettskarriere» på håndballbanen med Herulf som en av klubbene. Fredrik har de siste 15 årene jobbet med salg og ledelse, fortrinnsvis internasjonalt, i selskaper som Tandberg Data, TANDBERG ASA og Idex asa. I dag jobber han i Opera Software med ansvar for globale kunder i Afrika og Midtøsten. Fredrik er sportslig ansvarlig i Moss FK.

Styremedlem Heidi Bretun (45)
Heidi er leder for Yngres avdeling. Hun har vært i Moss FK i 8 år. Heidi har fungert som trener, lagleder og foreldrekontakt, før verv i Yngres avdeling. Heidi har to barn. Sønnen spiller i dag på junior elite. Jobber til daglig som regnskapsfører hos Bretun Interiør AS. Heidi har spilt fotball i ca. 30 år og har gjennomført B-trenerkurs.

Styremedlem Helle Enerhaugen (41)
Helle er tvers igjennom ekte mossing. Har frekventert Melløs stadion fra barnsben av, og til og med hatt et kort opphold som fotballspiller i klubben. Til daglig er avl og oppdrett av hund en stor interesse, i tillegg til å bidra i Moss FK. Helle har sammen med Vibekke ansvar for ressursgruppen.

Styremedlem Vibekke Holme (42)
Vibekke er gift og har tre barn, hvor eldstemann spiller på Moss FK junior. Hun er oppvokst på Øreåsen. Vibekke har jobbet i 20 år i VingCard, men startet egen konsulentvirksomhet i år. Med tre ungdommer i huset krever det engasjement, hun er natteravn og sitter i SU for Øreåsen BU-skole. Vibekke elsker å se MFK vinne, har gått sine barnsben på Melløs sammen med sin far, og farfar som var aktiv i klubben i hele sitt voksne liv. Vibekke er i ansvarlig i ressursgruppen sammen med Helle, og gleder seg til sesongstart.

Styremedlem Royne Berget (43)
Opprinnelig fra Rødenes i Marker kommune. Utdannet førskolelærer ved Høgskolen i Alta i 1997. Flyttet til Ekholt i 1999. Siden har han jobbet i Smedhusåsen Barnehage, først tre år som pedagogisk leder, så daglig leder fra 2002. Royne har vært Mossesupporter siden midten av 80-tallet, og ble medlem av Kråkevingen da han flyttet til Rygge. Satt i styret i Kråkevingen i 2012–13. Royne spilte fotball frem til han var 35 år. Et avrevet korsbånd og ødelagt menisk satte et effektivt punktum for karrieren, som ble avsluttet i Eika. Han er gift og har to gutter på 11 og 13 år. Er lidenskapelig opptatt av musikk, spesielt The Beatles, og på hobbyplan er han vokalist i det lokale bandet Silver Rockets.

Varamedlem Eyvind Brynildsen (26)
Eyvind er fra Svinndal, men bor nå i Våler. Hans fotballkarriere var heller kort, men fortsatt stor fan av Liverpool. Motorsport har opptatt mye av hans liv. Det har totalt sett blitt 40 løp i rally-VM, og er fortsatt aktiv. Eyvind jobber som driftsleder i familiebedriften Asfalt Remix AS. Eyvind har vært sin egen manager og markedssjef i mange år. Denne erfaringen har han tatt med til Moss FK. Eyvind jobber i Moss FKs markedsgruppe.


Det nye styret i MFK. Fra venstre Trond Andersen (nestleder), Heidi Bretun (leder, Yngres), Thomas Thorkildsen (leder),
Helle Enerhaugen, Vibekke Holme, Royne Berget og Fredrik Scheinert (sportslig leder). Eyvind Brynildsen var ikke til stede da bildet ble tatt. (Foto: Truls Huth Andersen)