Premiere på ny MFK-serie

Premiere på ny MFK-serie

I år kommer en ny videoserie til å bli publisert ukentlig på Moss FKs Facebook-side og på klubbens YouTube-kanal. I serien møter man seniorlagets A-lagsspillere utenfor fotballen, så det handler i bunn og grunn om å bli enda bedre kjent med de ulike typene.

Det kommer til å bli mye humor og latter underveis, og allerede i den første episoden går det virkelig for seg. Hjemme hos Henrik Stokkebø er det ikke hver morgen som går på skinner og det gjorde det heller ikke da vi stakk turen innom nylig. Hans mor, Gro Stokkebø, åpnet dørene og lot oss være med på hele prosessen.

Hver episode kommer til å bli publisert klokken 19:00 hver fredag fremover og i neste uke er det Mikkel Aarstrand som står for tur. Vi er veldig takknemlige for at Meglergaarden og Toyota Moss har valgt å sponse serien, slik at vi kan gjennomføre konseptet med alle spillerne på A-laget på seniornivå, i tillegg til trenerteamet.

Trykk her for å se episoden på Facebook!

Trykk her for å se episoden på YouTube!

Ønsker din bedrift logoen sin i videoen i ukene fremover, er det bare å ta kontakt på mail (joakim@mossfk.no) eller telefon (93020960). Vi håper dere får mye glede av serien!