– Positiv avslutning for MFK

Et pusterom
– Vi har klart å komme oss helberget igjennom 2009-sesongen. Det har vært mange tøffe tak, må jeg innrømme. Nå som både klubbens videre eksistens er reddet både økonomisk og sportslig kan vi endelig begynne å planlegge neste sesong. Det meste har vært litt på vent de to siste månedene grunnet situasjonen som klubben har vært i, men nå kan vi roe oss litt ned og se fremover.

Kan bli lav snittalder
Er det muligheter for å hente spillere fra noen av de klubbene som nå har rykket en divisjon ned i systemet?

– Det er litt tidlig å si noe om det nå. Sånn som budsjettet for neste år ser ut per i dag kan vi nok ikke forvente oss så veldig mange kjente navn. Men virkeligheten i norsk fotball i 2010 er nok uansett en helt annen for spillerlønninger enn det vi har hatt i de siste årene.   

Det kan altså bli et meget ungt MFK-lag neste sesong også?

– Ja, det kan absolutt hende. Men noe særlig yngre lag enn det som vi har hatt i år kan vi vel nesten ikke få til, sier Haugen med et smil rundt munnen.

Prestasjonene uteble
– Når det gjelder kampen i dag, så er jeg mer skuffet over prestasjonen enn selve resultatet. Uansett så er det veldig viktig med det ene poenget som vi sikret oss på tampen av oppgjøret. Vi prøvde ihvertfall, selv om vi ikke presterte godt nok igjennom hele kampen. Men  heldigvis fikk vi uttelling til slutt når Ringberg stanget inn utligningen for oss, avslutter en tydelig lettet Haugen til slutt.