– Pølse i vaffel til underholdning på matta!

Tekst: Alvin Holm (alvin@mossfk.no)

Geir Bakke: – Fullt skjerpet uansett motstander

Hvordan ser du for deg oppgjøret mot bunnlaget MK?
– Det er en sånn type kamp der vi møter et lag som ligger i en defensiv og solid struktur, som sannsynligvis vil forsøke å slippe oss til minst mulig. De vil sikkert være meget kompakte, og er nøye på lange innkast og dødballer i mot oss. Klarer vi det, bør vi ha kvalitet nok til score noen mål i den kampen. Jeg tror også at det er viktig at vi klarer å ha høyt balltempo ved å vende spillet mye og komme med masse folk når vi får en del situasjoner inne på motstanders banehalvdel og inn mot sekstenmeteren deres.

– Tålmodigheten er også viktig oppe i det hele her, hvis man tror at man får besøk av MK og liksom skal valse over dem i nitti minutter så fungerer det ikke sånn lenger. Spillere i Adeccoligaen er alt for godt trent til at man bare kan gå ut for å kjøre over dem, men vi har lyst til å jakte på en tidlig scoring, må jeg innrømme. Men det kan fort bli en tålmodighetsprøve, men det skal vi være voksne nok til å takle.

Det er vel sånne kamper mot bunnlag som virkelig er skumle?
– Nei, der er jeg ikke enig med deg. Vi skal ta alle kamper og uansett hvilke lag vi møter med maks konsentrasjon og maks forberedelse, samt med stor glød. Det er egentlig uinteressant hva det laget på den andre siden heter. Og det er ingenting som er farlig i fotball, for det er bare moro alt sammen. Men det er ekstra moro når vi klarer å være på nett samtidig.

Hvilket budskap har du til publikum før kampen?
– Komme seg opp hit og inn på stadion her for å se et lag som spiller med stor entusiasme om dagen, og som har det veldig moro med idretten sin. Jeg føler at det er veldig mange innbyggere i denne byen her som har kort vei til Melløs, men det er bare snakk om å mobilisere litte granne. Da får vi fylt opp tribunene her i finværet og kan spise pølse i vaffel. God underholdning ute på banen skal vi ta oss av, lover hovedtrener Geir Bakke.