Poengdeling i Sarpsborg

Tekst: Alvin Holm (alvin@mossfk.no)
1.Seriekamp/3.divisjon 2007

Sparta Sarpsborg – Moss 1-1 (1-0)

Sted: Sarpsborg stadion
Dato: 16.04.2007
Kl: 18.30

Målscorere for Moss II:
1-1, John «MO» Muiruri

Moss II stilte med følgende lag:

Andreas Eikum, Lars Herbert Nordgård, Erik Halvorsen, Daniel Reinoso, Marius Gjestrumbakken, John «MO» Muiruri, Morten Jacobsen, Jalal El Gharbi, Jon-André Fredriksen, Mahmoud El Haj, Hans Martin Wehler.

Rune Tangen ikke tilfreds
– Hvordan vil du oppsummere kampen. Etter resultatet å dømme med stort sett a-lagspillere så kan du neppe være fornøyd med dette?
– Nei dette kunne vært så mye bedre, men Sparta har også et bra lag med flere a-lagspillere med i denne kampen. Hjemmelaget har ballen mye spesielt i 1. omgang, der de er giftige på kontringer bakfra. Men for vårt vedkommende så ble det mye på kryss og tvers samtidig med at det gikk tregt fremover. Sparta Sarpsborg ledet 1-0 til pause.

– I 2. omgang så ble vi enige om å slå lengre pasninger kombinert med større fart i angrepene, resulterte i at spillet vårt begynte å sette seg bedre enn det gjorde før sidebytte. Men vi var rett og slett for ukonsentrerte og langt under pari over hele linja. Men «MO» scorer et flott mål fra 20 meter kun få minutter før slutt, sånn at vi får med oss ett poeng hjem til Moss. Det var vel kun Daniel Reinoso som får godkjent for sin innsats i denne kampen. Han er tøff i duellene og står på hele tiden. Morten Jacobsen var meget brukbar i 1. omgang, forteller en ikke helt fornøyd trener Rune Tangen til mossfk.no nå i kveld.

Neste kamp:

Hærland – Moss II

Sted: Hærland stadion
Dato: 23.04.2007
Kl: 19.00