Poengdeling i Oslo!

KAMPFAKTA


G16 Elite: Lyn – MFK: 1-1 (0-1)

Målscorer og assist.

0-1: Hasan Øzbal (Steffen Øvre).


Laget: 


Ole Martin Johnsen, Fredrik Tonholt, Hasan Øzbal, Magnus Andersen, Simen Lunde, Jørn Listerud(K), Hamad Naseem, Thomas Gjestrumsbakken, Simen Nilsen, Steffen Øvre, Tommy Larsen.

Innbyttere:
Jonas Grønstad, Jesper Andersen, Christian Orheim, Preben Andersen, Christoffer Moe.1 Omg: Vi tar ledelsen etter 3 min. Steffen slår et perfekt frispark, som Hasan kriger inn. Etter dette har vi et pat sjanser til. Vi bommer bla på åpent mål, men det er Lyn som har banespillet og de fleste sjansene. Det er en meget god Ole Martin i mål som folder oss inne i kampen.2 Omg: Lyn fortsetter og styre kampen selv om det bøljer mye frem og tilbake de siste 10 min. Vi har også noen halvsjanser i denne perioden. Før dette så får Lyn sin velfortjente uligning. Det var en periode i denne omgangen, hvor det føltes som om Lyn bodde innenfor 16m vår. Vi klarer å ri av stormen og får med oss 1 poeng. Hele laget legger ned en kjempeinnsats, og viser god tæl og vilje. Dette skal vi ta med oss videre. Defensivt var det klar fremgang. Vil trekke frem Ole Martin som stod fantastisk i mål i dag. Vil også fremheve stopperne Hasan og Magnus, som stod bra imot. Simen Lunde på venstre back spilte også sin beste kamp defensivt i år.


Ellers vil jeg ønske gutta lykke til med muntlig eksamen på torsdag. 


Neste kamp for oss er førstkommende tirsdag klokken 1900. Da kommer Oppsal på besøk til Melløs. Dette blir en ny tøff og spennende ytfordring for oss, da de er det eneste laget som er ubeseiret i serien i år.Sportslig hilsen

Håkon og Truls.