Poengdeling i badebyen


G15 Elite: Drøbak – Moss 2-2  (1-1)

Sted: Drøbak
Dato: 25.08.2009 


Målscorere og assist.
0-1: Marcus (Julian).
1-1: Ukjent.
2-1: Ukjent.
2-2: Alfred (Sondre).

Laget:
Ole M, Jesper, Hasan, Magnus, Jørn, Oscar E, Sondre, Julian, Simen, Steffen, Marcus.


Innbyttere:
Ole H, Hamad, Christian, Olav, Alfred, Oskar H, Didrik, Christoffer.


1 omg:
Vi starter brukbart de første 10 min uten at vi kommer til de virkelige store sjansene. Så detter vi fullstendig i kvalitet på det vi gjør. Både i pasningspill, bevegelser og i det  defensive arbeidet. Vi tar alikevel ledelsen 1-0. Dette mot spillets gang, DFI har hatt noen store sjanser som Ole M redder mesterlig. Så kommer utlikningen hvor vi har corner som DFI får avklart. Ballen detter ned til en DFI spiller like utenfor deres 16m. Derfra tar han med seg ballen hele veien opp i vår 5m og scorer. En stor prestasjon av ham, men forferdelig forsvarsspill og returløp av oss. Han skulle vært stoppet lenge før gutter.


2 Omg:
Starter vi også med slapt spill og defensivt arbeid fra vår side. Vi slurver uvanlig mye til oss å være. DFI tar en fortjent ledelse etter at vi mister ballen like utenfor vår egen 16m.Sakte men sikkert begynner vi å jobbe oss inn i kampen uten at vi skaper altfor store sjanser. De siste 10 min begynner det å likne noe. Vi utligner til 2-2 med ett vakkert langskudd i vinkelen fra Alfred. Jeg er rimelig sikker på at vi gikk inn i kampen med feil innstilling. Vi vant 9-1 forrige gang, så det lå nok litt i bakhodet på spillerne. Vi får bare ta lærdom av dette og være toppskjerpet fremover.


Skal jeg dra frem noe positivt fra denne kampen så må det være at vi får med oss 1 poeng på en dårlig dag. Er også veldig fornøyd med keeperspillet til Oe M og innhoppene til Olav, Oskar H og Alfred.


Neste kamp er torsdag 3 september klokken 1800 på løkenfeltet mot Sprint Jeløy.


Vel møtt!