Pinlig svak sesongavslutning på Melløs

Av Eystein Simonsen

Kampen ble et langt, trist skue sett med mosseøyne. Det startet på best mulig måte, med et fint opprullet angrep på høyresiden. Amin Askar fikk ballen og satte den til høyre for keeper på direkten. Vakkert mål!

Senere gikk det tråere og tråere. Tromsdalen ga ikke fra seg noe, og var kvikke i bena. Utligningen som kom var ikke spesielt ufortjent, selv om Moss stort sett var nærmest seier i dag. Dette til tross for straffespark til TUIL et stykke ut i annen omgang. Arnold Origi ble «matchvinner» for Moss etter en mesterlig redning, og kenyaneren viste som mange ganger før i år klasse med sin lynraske reaksjonsevne.

Moss har gjort en bra sesong, men har tapt seg betraktelig siste halvdel av høsten. Så også i dag. Det må sies å ha vært en pinlig svak forestilling, hvor knapt en pasning satt der den skulle. Lav fart ved igangsetting, tok lufta ut av alt Moss foretok seg. Dette kan vi ikke være bekjent av, kællær! Og treneren var ikke nådig etter kampen:

– Jeg er utrolig skuffa! Skal vi kunne matche lag som Start neste år, må vi vinne mot lag som Tromsdalen.
Sa altså en ordknapp Geir Bakke etter kampen.

Dermed er det godt ferien står for døra. Den er fortjent selv om det ikke føltes slik for de 1451 fremmøtte i dag. Så får vi se om mosselaget 2008 igjen har hevet seg til nivået vi alle ønsker.

Moss Fotballklubb endte på femteplass og er dermed innenfor sitt mål for 2007. Vi gratulerer trenerteamet med en fin sesong sett under ett. Dagens plaster på såret må sies å være at trenere og ledelse kan ta med seg 2,5 millioner friske kroner inn i det neste året. En flott gave fra generalsponsoren Sparebank1 ved banksjef Ivar Listerud, som viste patriotisme i pausen ved tale og utdeling av sjekk til styreleder Hans Jørn Rønningen. Det var nok den beste hendelsen på Melløs en søndag sent på høsten 2007.