Pinlig forestilling av MFK

Av: Eystein Simonsen(eystein@mossfk.no)
Foto: Brynjel
Johnsen(brynjel.johnsen@mossfk.no)


Moss FK – Follo 1-2 (0-0)
M:Selvmål (assist Muiruri)


Marginene var absolutt ikke på Moss sin side mot Follo

Moss kan bare takke seg selv for tapet, og ikke en gang en svak dommertrio kan ta skylden for dette. Mossingene virket usikre og tannløse, uten vilje til å vinne eller
gjenvinne ballen. Da taper man mot lag som Follo. Laget fra Ski har knapt et spillemessig register utenom lange baller på sine lange og robuste spillere, med en rask afrikaner som lurer i bakrommet. De få gangene Moss sto for høyt i annen omgang, ble det farlig bak Vidalon og Haraldsen. Scoringene til Follo var derimot gedigne forsvarstabber, de reneste gavepakker til et agressivt lag som Follo, som til slutt kjempet 2-1 i goalen.

Det er grunn til å være skuffet over innsatsen i dag. Pinglete inngripen holder ikke, og finspillet fungerer ikke på en så dårlig matte med «så fysisk» motstand. Periodevis – i første del av annen omgang – spilte Moss riktignok ball i hatt med Follo, men udyktighet hindrer Moss i å gå opp til 2-1 og 3-1 på stillingen 1-1. I stedet stakk Follo-laget av med den avgjørende 2-1 scoringen, som var et rent ran i denne perioden. Etter denne kalddusjen falt mossingene sammen, og kampen ebbet ut med 2-1. Follo fikk dermed sin andre seier for sesongen. Svakt, «kællær»!