Peters aktuell for midtbanen

Mens det snør om nettene og kuldegradene viser seg på gradestokken, er gutta i Portugal for å finne overskudd til å ta fatt på årets sesong. En av de som trenger oppholdet på mange måter er Peters. Med førsteelleveren i blikket trener han nå for fullt. Men det er ikke som spiss han i første rekke er aktuell for laget…

Alle unner Peters en vellykket sesong i år. Tre beinbrudd har ikke akkurat gjort hans opphold i MFK til en suksess. Men nå er han igjen skadefri og kan fortelle om at han på ingen måte har gitt opp å komme på laget.
– Jeg har trent for fullt i dag og i går. Det ser positivt ut, hevder han. – Det er glimrende treningsforhold her. Det var nok litt bedre her i fjor, men i år har det visst regnet litt mer, men det er fortsatt veldig bra.
– Det blåser litt kaldt her, men vi skal ikke klage, forteller han om været på de sydligere breddegradene.

Kjenner du noen smerter?
– Ikke i området rundt bruddet, nei. Men jeg kommer ikke helt opp i 100 ennå. Jeg kjenner det litt i musklene. Jeg merker at jeg har vært borte ei stund, det må jeg innrømme. Men har en først lært å sykle, glemmer en ikke det, for å si det sånn.
Er du på gang igjen?
– Er i slaget, men jeg trenger nok 3-4 uker med kvalitetstrening for å komme i skikkelig kampform.

Treningene i Portugal foregår i høyt tempo, men den sosiale biten er vel så viktig som det å sparke fotball og løpe rundt på gresset.
– Vi er her nede først og fremst for å finne overskudd til sesongstart. Og selvfølgelig for å få viktig trening på gress.
Kommer speakeren på Brann Stadion til å rope opp ditt navn som en i startelleveren 16. april?
– Nei, det tror jeg nok blir for tidlig.
Hva med fem minutter mot Stabæk i neste uke?
– Det kan hende det blir 10, faktisk. Det ser jeg slett ikke bort i fra.
– Jeg har prata litt med Knut Torbjørn angående hvilken posisjon jeg er mest aktuell som. I samråd med han har vi kommet frem til at det i første rekke nok vil være snakk om en plass på midtbanen i begynnelsen av sesongen, forteller Peters.

– Jeg føler jeg bør være helt i slag før jeg er aktuell til å spille spiss. Bør vært skikkelig på hugget og være helt frisk. Det er vel først og fremst som indreløper jeg får prøve meg, men jeg ser ikke bort i fra at jeg blir brukt som spiss utover sesongen.
– 11`rn er målet, så klart. Men jeg tenker først og fremst på å bli frisk og komme i matchform, understreker Ski-gutten.

Sammen med Hansi, Julle og
Jan Tore bor Peters i leilighet under idylliske forhold.
– Det er det er som er sjefsrommet, ler han.

Ellers kan han rapportere om en MFK-leir med godt humør og ingen nye skader…

    © 2018 Moss fotballklubb   - Web: karlsen-design