Personlige feil ødela for mossejuniorene

MFK jr IK v Ham-Kam jr IK (0-2) 1-3

Moss stilte med følgende 11’r:
Hadji Rehman, Sondre Fylling, Jacob Mjelde, Erik Halvorsen, Øystein Jacobsen,
Anders Hegglund, Mats Stolinski, Marius Henriksen, Henrik Bakkerud, Alexander Backhe, Emil Sætra

Allerede etter 10 sekunder lå den første ballen i nettet bak Hadji. Før kampen hadde vi manet til kynisme, men den var borte da dommeren blåste i fløyta. Helt merkelige valg ga HamKam-spilleren en enkel jobb da han fikk ballen servert litt innenfor 16-metereren. Dette er en situasjon vi skulle ha full kontroll på. Vi blir trykket litt bakover av et HamKam som kommer med mye folk. Etter fem minutter får de straffe, og setter den i mål. Straffen skal også kunne vært unngått da HamKam-spilleren var på vei ut av sekstenmeteren da han ble felt. Etter å ha ristet oss den katastrofale starten kommer vi mer med i kampen. Guttene kjemper og vi har egentlig kampen der vi vil ha den. Gode kombinasjoner og spill fører til at vi kommer til flere store sjanser. Desverre for oss gjør HamKam-keeperen en meget god figur, og har flere kvalifiserte redninger. HamKam er også farlige på sine overganger, og de fyller godt på med folk.

Ut i andre omgang håpet vi på et tidlig mål, og vi får det etter ca. et kvarter. Vegard Edelsten, som har vært ute i lang tid med kyssesyken, har kommet inn og kriger godt i feltet. Alexander Bachke plukker opp ballen etter Vegard, og han setter den over HamKam-keeperen. Vegard Edelsten har slitt denne sesongen med mye skader og sykdom, men likevel har han tatt store steg. Like før han ble syk fikk han sin første a-lagstrening, og han gjorde også det godt med flere mål på rekruttlaget. Utover i omgangen klarer vi ikke å skape det trykket vi ønsker på HamKam, og de store sjansene uteblir. Helt på slutten av kampen scorer HamKam sitt tredje mål for dagen. Dette er et skudd som Hadji Rehman helt klart skulle klart å holdt. HamKam er også først på returen og setter den enkelt i mål.

Alle de tre scoringene i kampen mot HamKam skulle vært unngått. Vi vet vi kan spille godt, og vi scorer i så og si hver eneste kamp. Vi må plukke bort de personlige feilene våre. Da har vi store sjanser til å ta poeng, for innsats og spill er til tider godt.

Neste kamp er lokalderby mot Fredrikstad den 11. oktober.

– «Jonne» og Lars