Per Morten Kristiansen FRISK!

Først fryktet han at sesongen var ødelagt, så øynet han et lite håp, men nå er Per Morten Kristiansen på vei til å bli friskmeldt etter kyssesykdommen. En snau måned var det keepertalentet trengte på å kjempe av seg sykdommen. Og nå skal han være med på å vinne den prestisjefylte JET turneringen for juniorlag.

– Jeg skjønner ikke noe av det her! Får bare stole på det har peiling på det. Dette har gått fortere enn jeg kunne drømme om, forteller en overlykkelig unggutt. – Legene tok noen verdiprøver fra levra og prøvene var helt fine de, så nå er jeg bare sykemeldt ut 25. juni. Etter at den går ut, skal jeg ha ei uke fri. Jeg har ikke fått noen forklaring på hvorfor det gikk så fort. Fremgangen har overraska mange, også i MFK. Det vil nok ta litt tid før jeg er i kampform, siden jeg ikke har trent mens jeg har vært syk. Men jeg regner med å være klar til å kjempe om en plass på rekruttlaget om ikke lenge. Det er bare sunt med konkurranse. Det gjør i hvertfall ikke meg noe.
Det var i begynnelsen av juni vi kunne melde at Per Morten hadde seg kyssesykdommen og han dermed fryktet at sesongen var over. Men nå er han altså snart frisk igjen. – Nå skal vi vinne JET turneringa.
Og med spillere som Magnus Amundsen, Jørgen Pettersen og Simen Brenne med til turneringa som begynner 4. juli bør Per Morten ha alle muligheter for et suksessrikt og altså rekordtidlig comeback.

    © 2018 Moss fotballklubb   - Web: karlsen-design