På plass hos Glasgow Rangers

mossfk.no tok en prat med Krister Wemberg om hva han tenker om å få denne muligheten til å vise seg frem for en så stor og meritert fotballklubb. Wemberg har tidligere også vært på prøvespill hos Premier League-klubbene Everton og Fulham, og nå står altså Glasgow Rangers for tur.


– Drømmen min er jo så klart å kunne spille for en utenlandsk klubb, det legger jeg ikke skjul på. Jeg er bevisst på muligheten jeg får, selv om det er et trangt nåløye å komme gjennom. Men jeg får jo uansett nyttig lærdom og ekstra motivasjon for egen del, uttaler Krister.


               Krister Wemberg på MFK-trening sist fredag før avreisen til Skottland

Hvor mye betyr det for deg å få denne sjansen, Krister?

– Det betyr veldig mye. Som sagt er det en utenlandsk karriere som fotballspiller jeg har som mål på sikt. Jeg har jo ambisjoner som fotballspiller, og det å få vist seg fram for en storklubb som Rangers betyr så klart veldig mye for min del.

Er det Rangers sitt A-lag du skal ned å trene med, eller er det reservelaget?

– Jeg skal spille kamper for reservelaget og trene til daglig med A-laget under det en ukes lange oppholdet i Skottland, bekrefter en tydelig spent Wemberg til slutt.

___________________________________________________________________________


      Frode Andresen

Daglig leder, Frode Andresen hadde følgende kommentar til Wembergs utenlandsopphold:  

– Det er alltid hyggelig at våre spillere blir lagt merke til utenfor Norges grenser. Vi unner Krister Wemberg den muligheten som han får nå med å vise seg frem for en storklubb i Skottland. Han er en spiller som har ambisjoner om å nå så langt som mulig som fotballspiller, noe vi i Moss Fotballklubb har stor forståelse for.

– Det er virkelig en hyggelig, seriøs og talentfull spiller som nå skal vise seg frem for Rangers, og vi håper at han når så langt som mulig i denne fantastisk sporten, runder Frode Andresen av.

___________________________________________________________________________


   Per Morten Haugen


Hovedtrener Per Morten Haugen er også glad på Wemberg sine vegne:

– Dette er en stor mulighet for Krister. Det at Moss FK sine spillere blir lagt merke til i utlandet er jo selvfølgelig positivt og bra for klubben. Og Glasgow Rangers er jo en stor klubb i europeisk sammenheng.

Per Morten Haugen kan også berolige de som følger med MFK med følgende beskjed:

– Krister Wemberg er selvfølgelig tilbake i Norge innen den viktige bortekampen mot Sarpsborg 08. Han er tilbake i Moss neste helg.

                                               (Tekst/foto: Alvin Holm)