På pallen for 5. år på rad!

– Vi er utrolig godt fornøyd med årets plassering. I 2009 har en betydelig andel av mediepengene vært knyttet til klubbenes popularitet på web, og det har gjort at mange av Tippeligalagene har satset betydelig mer på sine nettsider, sier Klaus Hansen. Han har rollen som webredaktør for mossfk.no


– Når vi da vet at vi i mossfk.no driver nettsiden på ren dugnadsbasis må vi innrømme at vi er ganske stolte av at vi fortsatt klarer å henge med i denne årlige kåringen.


– Jeg vil i denne sammenheng få benytte anledningen til å fremheve Alvin Holm. Han bidrar med stoff og bilder fra alle nivåer i klubben, og skal ha mye av æren for at vi scorer så høyt på oppdatering. I tillegg vil jeg få takke Vianett som er vår samarbeidspartner på den tekniske siden, avslutter en strålende fornøyd Klaus Hansen.


Topp 100 er en årlig kåring av Norges beste klubbside. Den arrangeres av fotballen.eu i samarbeid med Umbro og Betway. I sin begrunnelse skriver juryen følgende om Moss Fotballklubb:


Hver dag kan man lese nytt på Moss FKs sider. Dette er enkelt, pent og meget oversiktlig.
Man kan nesten ikke ønske seg mer fra en klubbside. Vi prøver å være kritiske og finne feil og mangler, men Moss FK leverer også i år et strålende produkt. Får pluss for ennå flere nyheter og et lite minus for lite endringer i designen som nå bør oppgraderes. Når ikke helt opp denne gang, men bør være fornøyd med «medalje» igjen.


Les alt om kåringen her:
http://www.fotballen.eu/topp100/2009/index.html 


Moss FK kan nå se tilbake på følgende plasseringer i kåringen:


2009  3. plass
2008  1. plass
  
2007  3. plass
2006  1. plass
2005  2
. plass