På det ujevne

Av: Redaktør Eystein Simonsen(eystein@mossfk.no)

Ujevn uttelling
Å få uttelling på sjansene man skaper, har Moss til fulle vist på Melløs. I noen grad har også uttellingen vært flatterende. Men du verden så deilig å bivåne! At Raufoss-kampen ble en nedtur i så måte, viser at det ikke bare er banene i Norge som er ujevne. Her presteres det også ujevnt.

Fortet er klart
Søndag kommer borettslaget Løv-Ham fra Bergen, med Ørjan Låstad i spissen. Tunge og hardt arbeidende spillere som ypper seg mot de beste. Vi så det i fjor. Vi vil se det i år. Likevel er dette et lag Moss skal slå, i det minste i eget fort! Vi har kikket på matta. Den er grønn og frodig årstiden tatt i betraktning. Om den er teppejevn, har vi ikke testet. Men vi tror den er i ypperlig stand for å spille ut bergenserne.

Løpssterke Løv-Ham
Notodden feide Løv-Ham av banen sist helg, og vi ser ingen grunn til at de skal reise seg mot Moss nå. Erlend Storesund er mannen som kan skape krøll for kællane i morgen, med stor løpskapasitet og gjennombruddsstyrke. Det kan bli mye løping på Husøy, antar vi.

Skyt, Steffen! Skyt!
Vi ser at stallen nå er i god stand. Med ”Mikkel” på tur opp og med solide Fabien Vidalon bak, bør vi være defensivt rustet for å holde tett bakover. Vi ser frem til reprise av sambatakter når backene blir med opp og skaper røre fra kantene. Utvilsomt vårt farligste våpen. Et annet, men ubrukt våpen, er Steffen Nystrøm. Vi venter, Steffen. Vi venter på at du skal fyre av med begge bein og true målvakten til motstanderne. Du har to bein få kan matche, og tobeintheten gjør deg uforutsigbar for ethvert forsvar. For du trenger ikke snu deg til godbeinet!

Og så sier vi som Geir Bakke: Fint om alle kunne prestere like godt samtidig – i samme kamp!

Ses på Melløs!