Overbevisende seier

Hovedtrener Jon Eirik Ødegaard var et eneste stort glis etter kampen hvor han tydeligvis var fornøyd med sine gutters innsats og sin andre seier på rad. Han hadde følgende kommentar å dele med mossfk.no sine lesere.

– I første omgang så legger Raufoss seg lavt og ligger bare og venter på oss. Jeg sa til gutta at vi må være tålmodig og male på videre i vårt tempo. Vi leder 2-0 til pause etter at det løsnet i det 35 minutt da Martin Holmen åpner scoringsballet. Helt fortjent siden vi hadde to skudd i stanga og ett annulert mål i løpet av den første halvtimen, bra guts av gutta.

– Andre omgang så kommer Raufoss ut høyt på banen i 4-4-2 hvor vi blir litt overrasket, men vi får løftet oss og slår lengre som igjen sørger for at vi trykker de tilbake på banen. Hadde vi vært litt mer effektive så ville vi fort puttet fire til fem mål til i andre omgangen. Keeperen til Raufoss var bra han hvor han hadde flere gode redninger mot oss.

– Her er det om å gjøre å få flest mulig poeng, noe som vi klarer bra i dag. Vi legger igjen en meget god innsats som samtlige gutter bør være stolte av. Vi hadde full kontroll hele kampen, synes jeg.

Dette lover jo veldig godt for selvtilliten når laget møter FFK i cupens 3. runde her hjemme på lørdag?
– Jada, nå er det bare å glemme denne matchen her. Nå blir det full fokus mot cup-kampen hjemme mot FFK sine juniorer til lørdag. Vi får ønske de velkommen til nytt oppgjør her hjemme på kunstgresset, så får vi bare kline til igjen å satse på at vi slår dem for andre gang på kort tid, runder en seierssulten Ødegaard av til slutt.


Interkretsserien-2009, 11. runde:

Junior elite: Moss – Raufoss 5-0 (2-0)

Sted: Melløs kunstgressbane
Dato: 10.06.2009
Kl: 19.45

Målscorere:
1-0, Martin Holmen (35)
2-0, Selvmål (36)
3-0, Kristoffer Skavås (72)
4-0, Martin Holmen (74)
5-0, Vegard Edelsteen (83)

Startellever Moss:
Kevin Duve, Mats Kaxrud (A. Kjærnes), Tuncay Øcalan (Thers Jacobsen), Jacob Mjelde, Jørgen Skifterud, Are Larsen (Kristoffer Skavås), Anders Hegglund (A. Nygaard), Tobias Hattevig, Martin Holmen (Alban Ramadani), Vegard Edelsteen, Aleksander Bachke (Marius Aleksandersen).

Startellever Raufoss:
Kristoffer Sandvik, Marius Wangen, Morten Slette, Kristian Thune, Bjørnar Nyhus, Jon Fredrik Haslie, Fredrik Greve Monsen, Håkon Fjell, Gulbetin Guven, Narongdet Rexanoi, Espen Myhrvold.

SE BILDER FRA OPPGJØRET HER:


                    
                                                       Alle foto: Alvin Holm