Overbevisende laginnsats

Treningskamp

Vestby G14 – Moss FK G14 = 1 – 6  (0-5)

Sted : Risil kunstgressbane

Laget og målscorere:
Jonas Grønstad, Preben Enerhaugen, Jens Norstedt, Patrick Johnsen, Jonas Zachariassen, Aleksander Bjørnvåg, Ole Pedersen ( 1 ), Vito Miracco ( 1 ), Sander Melheim ( 1 ), Stefanos Leivadiotis ( 1 ),  Ulrik Steen ( 1 ), Jørgen A. Nilsen, Gard Stølen ( 1 ), Kristian A. Pedersen, Ulrik Thømt, Alexander Anderson, Patrick Mikarlsen, Simen Madsen.Referat 
Det var endelig duket for treningskamp for G14 og motstander var Vestby som inviterte oss til kamp på sitt flunkende nye kunstgress på Risil. Vi har hatt gode treningsøkter i vinter men hengt litt etter når det gjelder treningskamper og derfor var både spillerne og oss trenere spente på hvordan vi lå an. Vestby viste vi var et godt lag med bl.a hurtige og tekniske spillere som helt sikker ville by oss på god motstand.


                                         (Foto: Lars Norstedt)

De første 10- 15 min. bar preg av at vi mangler kamptrening hvor vi slet bl.a med å finne hverandre, lite bevegelse og slurvete pasningsspill gjorde sitt til at vi skapte veldig lite, vi hadde snakket en del om på forhånd at vi så tidlig i sesongen og lite kamper måtte regne med at spillet ikke sitter fra første stund men at vi derfor skulle gå ut i denne kampen med fokus bl.a tempo og høy intensitet, være tålmodig og jobbe hardt for hverandre.  Det klarte gutta med glans for etter en stund klarte vi å sette 1 -0. Med denne scoringen kom også tryggheten, selvtilliten og ikke minst kvaliteten mer og mer i laget og vi vartet opp med til tider glimerende angrepsspill som vi også klarte å omsette til mål og vi gikk til pause med hele 5-0 i vår favør.

I andre omgangen gjorde vi mye bytter og mange fikk prøvd seg på nye og uvante plasser, allikevel klarte vi å fortsette der vi slapp i første omgang og vi vinner kampen 6-1. Absolutt alle får meget godkjent av oss trenere i denne kampen. Vi analyserte kampen i garderoben og var enig i at vi har mye mer og gå på når det gjelder å sette spillet vårt, men vi fikk mange gode svar og føler at vi er i god rute frem mot seriestart 28 april. Neste treningskamp blir neste uke mot Østsiden og lørdag 24 april mot Ski før vi tar imot Kvik/Halden til seriekamp 28 april på eget kunstgress.

mvh
Dag Grønstad
Hovedtrener Moss FK G14