Opprykksfest på Tivoli Sportsbar!

Opprykket ble sikret for to uker siden med en deilig feiring etterpå. I morgen, lørdag, spilles siste seriekamp for året, borte mot Holmen.

Kl. 19:00 inviterer vi hele byen til en mer offisiell opprykksfest – altså i morgen, lørdag 21.10,Tivoli Sportsbar hvor Ralph har satt av lokalet for en skikkelig feiring! Vi føler at hele byen har vært med oss hele sesongen og ønsker derfor å feire dette med alle. Supportere, sponsorer, frivillige og ellers folk som føler for å feire med oss.
Det hele starter kl. 19:00, bare noen timer etter a-laget har spilt siste seriekamp borte mot Holmen (hvor vi selvfølgelig også håper å se mange MFK-supportere). Kampen mot Holmen starter kl. 14:00. Moss II spiller også siste kamp for året, hjemme mot FFK II. Den kampen starter kl. 16:00. Så er det fest.

Bli med på feiringen!

Brede Bøe åpner kvelden for oss, og det blir fult program frem til matchen med Cecilia Brækhus som vises på storskjerm klokken 23.00. Etter dette: fest! 

Vi håper å se deg på Tivoli Sportsbar denne kvelden! La oss sammen skape en deilig kveld hvor vi feirer vårt første opprykk på 20 år!

Arrangementet er gratis, men mat og drikke kostes av den enkelte deltager. 

 

La hjertet slå!

© 2018 Moss fotballklubb   - Web: karlsen-design