Oppdatert skadestatus.

Alle spillerne våre som var involvert i kampen mot L/F Hønefoss greide seg greit mtp skader. Slik oppsummerer fysioterapeut Anders Fægri skadestatusen i A-stallen:

Hasse fikk en bra start i sitt comeback, og kjente ikke noe til sin skade i den omgangen han spilte. Den generelle grunntreningen hans er god, og i tiden fremover er det fotballkondisjonen han skal jobbe med å bygge opp. Dermed kan Hasse erklæres skadefri!

Johan hadde ingen problemer i lørdagens kamp. Men betennelsen i foten og plagene med stiv hofte har gitt ham en lang pause mtp kamptrening. Johan holdes under oppsyn ut uka for sikkerhets skyld.

Peters driver mer og mer trening med ball og tempo, og det er ingen anmerkninger til hans utvikling i riktig retning.

Øyvind sto over helgens kamp, men er mest sannsynlig i trening igjen i dag.

Jonne tar det fortsatt rolig med ankelen sin, med forsiktig trening med ball og løping på tredemølle. Jonne har ikke tråkket over før, og skaden tas alvorlig, for å sørge for at han er helt restituert når han er med for fullt igjen.

Orest skal til sjekk hos Trygve Kase imorgen for en statusrapport. Han driver trening på sykkel og en del tøyeøvelser.

Løven er fortsatt den som er lengst unna kamptid. Han kjenner fortsatt smerte under toppfart, men skal likevel være med på en del øvelser i Østfoldhallen tirsdag og torsdag denne uka.