Onsdagstrening.

I morgen sesong debuterer A-laget på løken feltet, det tyder på at gressbanene begynner så smått å bli klare for trening nå på vårparten.


Hovedtrener Knut Tørum kunne fortelle til MossFK.no at forberedelsen til bortekampen mot Pors Grenland til søndag er i full gang, det vil derfor bli trening fredag og lørdag på kunstgressbanen på Kurland i Sarpsborg, dette er for at spillerene skal venne seg til dette underlaget mest mulig.

Ellers så var det bra med trøkk og scoringsvilje blant gutta i dag, det var enkelte som fant veien til nettmaskene gang på gang, så skuddfoten ser ut til å være justert og klar til neste seriekamp.

Når det gjelder oversikten på skadefronten, så er det positivt at nyervervelsen Tommy Edvardsen er tilbake i full trening i dag, han har som kjent slitt endel med kyssesyken de siste ukene.


Fysioterapeut Lindem kunne ellers fortelle at det ser bra ut når det gjelder skader og sykdom, ikke noe nytt å melde der.Bortsett fra at Lars Herbert Nordgård for tiden er litt småskadet forsatt,mens Jon Eirik Ødegaard og Amin Askar er langtidsskadet.

Tekst/Foto:Alvin Holm.
Webjournalist.
MossFK.no