Old boys knuste Young boys

Av Frode Andresen
Brenne er for øvrig nyvalgt visekaptein for laget. Julle er kaptein. Begge var meget blide over seieren. Det er godt å vinne disse intern-kampene. De ligger det mye prestisje i, opplyser duoen.
Det alt dreier seg om er at A-stallen blir delt i to i forhold til alder. Lagene spiller 14 kamper mot hverandre med fire mot fire på en liten bane. Intensiteten er på topp hele tiden, og det er knallharde taklinger og mange tøffe dueller.

– Du ser på gutta at de koser seg. Dette er moro, sier reiseleder Mendieta. Han måtte stå over dagens treningsøkt på grunn av stive og støle muskler.Jeg klarer knapt å gå. Du skulle tro jeg var cowboy slik jeg beveger meg nå. En tur på massasjebenken hos Renè vil nok gjøre susen, sier Mendieta.

Ellers kan vi nevne at Renè hadde et raseriutbrudd på treningen i dag. Det er moro med Renès utbrudd. Han er misfornøyd med gutta og sier i fra. De må tåle og høre at de er dårlige, sier Mendieta.


På kveldene har vi stort sett slappet av spilt litt kort og sett to fotballkamper. Det har ikke vært noe spesielt strandvær, men treningsforholdene er ypperlige. Miksen av old boys og Young boys er god. Tonen og stemningen i troppen er meget bra. Flere rapporter følger utover i uken.

På bildet til venstre ser vi Rob som er kjempfornøyd med et eller annet….
Thumbs up Rob!!