styret - Moss Fotballklubb
MFKs styre og komitéer 2008
mossfk.no gir dere her oversikten over Moss Fotballklubb sitt styre og de forskjellige komité medlemmene som ble vedtatt på fredagens årsmøte i klubben. Leder Hans Jørn Rønningen ble forøvrig gjenvalgt for en ny periode som MFKs overhode.
Les mer (02.3.2008)
Årsmøte i kveld kl 19:00
Moss Fotballklubb avholder sitt årsmøte på Melløs Stadion i dag kl. 19:00, og klubbens medlemmer oppfordres til å møte opp. MFKs årsberetning for 2007 kan lastes ned i sin helhet her på mossfk.no. I tillegg kan man laste ned årsrapporten for utviklingssamarbeidet mellom MFK og Sprint-Jeløy.
Les mer (29.2.2008)
MFKs årsberetning for 2007
MFKs årsberetning for 2007 er nå ferdig, og kan lastes ned i sin helhet her på mossfk.no. I tillegg kan man laste ned årsrapporten for utviklingssamarbeidet mellom MFK og Sprint-Jeløy. Styret benytter samtidig anledningen til å minne om årsmøtet i klubben som finner sted på Melløs fredag 29. februar kl 19:00.
Les mer (22.2.2008)
- Fortsatt ambisiøse planer
Det er sikkert en del av våre lesere som er spent på hva som ble sagt under gårsdagens medlemsmøte i Moss Fotballklubb. De fremmøtte fikk høre styreleder Hans Jørn Rønningen (bildet) fortelle om status rundt stadionplanene, mens sportslig leder Steinar Johnsen oppsummerte sportslig status nå ved sesongslutt.
Les mer (13.12.2007)
Medlemsmøte i Moss Fotballklubb
Moss Fotballklubb avholder medlemsmøte i dag onsdag 12. desember klokken 19.00 i klubbhuset på Melløs stadion. Følgende saker står på programmet denne kvelden. Velkommen skal dere være!

Les mer (12.12.2007)
Terje Fleischer ansatt som Kommunikasjons- og sponsorsjef

Terje Fleischer er i dag ansatt som Kommunikasjons- og sponsorsjef i Moss Fotballklubb. Stillingen er nyopprettet, og Terje Fleischer kommer fra stilling som markedssjef i kjede- og foreningsdivisjonen i Trygg Vesta AS. Han starter i stillingen 1. januar 2008.

Les mer (09.10.2007)
- Må følge utviklingen innen fotballen
Moss FK lyser nå ut stilling som kommunikasjons- og sponsorsjef. Daglig leder Ole J. Henæs (bildet) sier dette bare er den praktiske konsekvensen av det som er startet gjennom strategiarbeidet.
Les mer (28.6.2007)
Les strategiplanen for 2007-2009
MFKs strategiplan for 2007-2009 ble lagt fram for medlemmer og sponsorer på et møte i går. Nå kan man også laste ned presentasjonen fra dette møtet her på mossfk.no
Les mer (07.6.2007)
Veien videre er staket ut

Moss Fotballklubb presenterte i dag strategien for de nærmeste 3 årene. På et godt besøkt frokostmøte på Moss Hotell fikk medlemmer og samarbeidspartnere høre at klubben sikter mot Tippeliga-spill på en ny intimstadion i 2009.

Les mer (06.6.2007)
Moss skal tilbake i det gode selskap !
Visste du at vi skal få ny stadion og at den skal innvies i det vi er tilbake i Tippeligaen? Styret i Moss Fotballklubb er nå i ferd med å sluttføre arbeidet med klubbens strategi for 2007 – 2009. Styret ønsker å presentere denne for sponsorer og andre som er tett på klubben, og inviterer derfor til frokostmøte på Moss Hotel førstkommende onsdag, 6/6 kl 0730, sier styremedlem Klaus Hansen til mossfk.no
Les mer (04.6.2007)
Årsberetning 2006 klar - last den ned her !
Moss Fotballklubbs årsberetning for 2006 er klar. Medlemmer og andre støttespillere anbefales å lese denne før årsmøtet om kort tid. Dokumentet kan lastes ned fra våre nettsider.
Les mer (21.2.2007)
MFK og Sprint formaliserer samarbeid
Moss Fotballklubb og Sprint/Jeløy har på styrenivå innledet samtaler om et forpliktende samarbeid i årene fremover. Målet er å utnytte de samlede ressursene klubbene råder over på en bedre måte, slik at begge lag når sine respektive mål, sier styreleder Hans Jørn Rønningen til mossfk.no i dag.
Les mer (18.10.2006)
- MFK satser videre
Høsten er alltid spennende for oss som følger med i fotballen. Da gjøres status opp for årets sportslige satsing, samtidig som grunnlaget legges for neste år. MFK-leder Hans Jørn Rønningen har med andre ord nok å henge fingrene i om dagen. Vi tok en prat med Hans Jørn for å høre status.
Les mer (05.10.2006)
- Budsjettet avspeiler ambisjonene våre
Dette sier styreleder Hans Jørn Rønningen til mossfk.no rett før helgen. En liten overraskelse ligger det i at klubben øker inntektsbudsjettet i forhold til fjorårets med hele 4 millioner til 18 millioner kroner. årets budsjett viser at styret mener alvor og vil ha MFK snarlig opp i den gjeveste ligaen.
Les mer (07.2.2006)
Kompetente søkere til sentrale stillinger i MFK
Moss FKs styreleder, Hans Jørn Rønningen, forteller i ettermiddag at klubben har mottatt et titalls søkere både til utlyst stilling som toppspillerutvikler og som daglig leder. Kandidatene kommer både fra regionen og andre steder i landet. Og noen av dem holder godt mål.
Les mer (10.10.2005)
Informasjon fra pressekonferansen
På fredagens pressekonferanse presenterte ledelsen i Moss Fotballklubb planene på anleggssiden for Melløs stadion fremover. Med på laget var også Moss Idrettsråd og entreprenørfirmaet Brødrene Holstad. Sammen la de frem en plan om et topp moderne stadionanlegg på Melløs - oppdatert i henhold til alle krav som stilles til spill i Tippeligaen. mossfk.no var til stede på pressekonferansen.
Les mer (16.9.2005)
Trenerkandidater har meldt seg
Moss FK's styreleder, Hans Jørn Rønningen, forteller til mossfk.no at klubben nå er blitt kontaktet av interessante kandidater som ny hovedtrener i Moss FK. Disse kommer i tillegg til eksempelvis Tørum's egne forslag, kan Rønningen fortelle. Han tar dette som et bevis på at Moss FK er i ferd med å bli en attraktiv klubb i markedet.
Les mer (15.9.2005)
Pressemelding: Pressekonferanse fredag kl 11.00
Det holdes pressekonferanse på Melløs stadion, VIP rommet, fredag 16.09.2005 klokken 11.00. Det vil bli presentert planer for de 2-3 neste år for å løfte MFK mot Tippeligaen og informasjon om anleggsituasjonen.

Les mer (14.9.2005)
Tørum slutter i Moss - blir trener i RBK
Styreleder Hans Jørn Rønningen bekrefter overfor mossfk.no at Moss' hovedtrener slutter etter årets sesong. Det kommer ikke som noen bombe på Rønningen siden det har pågått en dialog mellom Tørum og Rosenborg over flere uker. Styret har vært kjent med dialogen. Tørum meddelte styrelederen i går at han har sagt ja til å bli Høgmos høyre hånd i Rosenborg.
Les mer (07.9.2005)
Avgjørende møte om "Nye Melløs Stadion"
Styreleder Hans Jørn Rønningen uttaler til mossfk.no at han er spent før neste ukes møte med entrepenøren Brødr. Holstad. Da vil det trolig bli klart om Moss Fotballklubb blir enige med entrepenøren om finansieringsmodellen for "Nye Melløs Stadion".
Les mer (28.8.2005)
Rønningen: - Vi går for kvalikplassen
MFK-leder Hans Jørn Rønningen uttaler at høstens mål er å kapre kvalikplassen til eliteserien. Dette er klart etter styremøtet tidligere i uken, der sesongen hittil var oppe til evaluering. Det langsiktige målet er at MFK senest i 2008 skal være i eliten igjen, sier Rønningen i et intervju i dagens Moss Avis.
Les mer (06.8.2005)
Hovedsponsor på plass!

MFK-leder Hans Jørn Rønningen kunne i dag avsløre at det er inngått en 3 årig hovedsponsor avtale med Sparebank 1 Moss.

Les mer (17.3.2005)
Per Mathias Høgmo er tilbake!

Per Mathias Høgmo har takket ja til en rolle som mentor/sportslig rådgiver for Moss FK

Les mer (17.2.2005)
Nye ledere i Moss Fotballklubb!

Det ble etter valgkomiteens innstilling til valg av styre enstemmig vedtatt at: Hans Jørn Rønningen ble valgt som ny leder i klubben og at Tore Thorkildsen ble valgt som ny nestleder i klubben

Les mer (16.2.2005)
Årsberetning 2004

årsberetningen er nå klar for nedlasting her på www.mossfk.no. Linken finner du nederst til høyre under "Aktuelt nå"

(10.2.2005)

Neste kamp
                                                                                             

  Mjølner - Moss


Søndag 29.04.2018, kl. 15:00
 Mjølner stadion

 

Resultat forrige kamp:
Moss FK - Fredrikstad FK 0-2  (0-1)


Norsk Tipping-ligaen avd. 1

Mer info >>


Følg oss på Facebook
Klikk på ikonet til høyre for
å få mer informasjon!

Besøk supporterklubben
Klikk på ikonet til høyre for
å få mer informasjon!

Aktivitetskalender
Klikk på ikonet til høyre for
å få mer informasjon!
Les mer om våre nettprodukter her: Kréatif AS